Çözüldü Sinerji CTV-5 aldım, güç kaynağını ileride değiştirsem sorun yaşar mıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BlueNight

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Başlıkta da olduğu üzere Sinerji sitesi üzerinden bu sistemi aldım. Dün akşam PSU nasılmış diye araştırayım dedim, merdiven altı üretim vb. yorumlar ile karşılaştım. Her parçanın 2-3 sene garantisi var, ben bu sistemi aldıktan 1 yıl sonra başka ve güvenilir bir güç kaynağı alsam ne olur?
Aldığım sistemin linki şu, bakabilirsiniz: https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...-m2-ssd-rtx2060-12gb-oyun-bilgisayari-p-43778

KS

BlueNight

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Ve eklemek istediğim bir şey daha var, diyelim ki güç kaynağım patladı, bilgisayar parçaları garanti kapsamına girecek mi?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Evet PSU iyi değil ama bir süre idare edilir dert değil. Çok fazla elektrik kesintisi veya voltaj düşüşleri yükselmeleri yaşamıyorsanız bölgenizde çok sorun olacağını düşünmüyorum.

Tulpar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
20
Kasaya uygun bir psu alabilirsiniz hatta bütceniz elverişli ise şu an bile alabilirsiniz hem de sisteminizi zarardan korumuş olursunuz

KS

BlueNight

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Kasaya uygun bir psu alabilirsiniz hatta bütceniz elverişli ise şu an bile alabilirsiniz hem de sisteminizi zarardan korumuş olursunuz
Maalesef, şuan bütçem yok. Bu sistemin içinde olan PSU beni sorun olmadan kaç ay götürür, bir tahmininiz var mı?

Alpi37

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
58
PSU'yu yakın zamanda değiştirebilirseniz iyi olur ancak bütçeniz yeterli değilse akım korumalı priz alabilirsiniz. En azından belli bir seviyede korur.

Alpi37

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
58
Maalesef, şuan bütçem yok. Bu sistemin içinde olan PSU beni sorun olmadan kaç ay götürür, bir tahmininiz var mı?
PSU 2 - 3 yıl bile bozulmayabilir. Çok yoğun elektrik kesintisi vs. yaşamıyorsanız sorun olmaz. Ancak aklınızdaki soru işaretlerini gidermek için yakın zamanda bilindik marka bir psu ile değiştirmeniz daha iyi olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri