Hocam uçuruma düşecekken son anda takılan ağaç dalı gibi böyle bilinmedik yerlerde güzel haberlerle geliyorsunuz.Daha uygun fiyata RX 6750 XT veya RTX 3070 kovalıyorum Cuma veya Cumartesi gününe. Aceleniz yoksa bekleyin. Karşılaştırın.
Hocam uçuruma düşecekken son anda takılan ağaç dalı gibi böyle bilinmedik yerlerde güzel haberlerle geliyorsunuz.Daha uygun fiyata RX 6750 XT veya RTX 3070 kovalıyorum Cuma veya Cumartesi gününe. Aceleniz yoksa bekleyin. Karşılaştırın.
Cidden bende şaşırdımHaydaa reis 3060 dan ne ara 3070 e geçtik![]()
3060 dan bu kartlara mükemmel geçişDaha uygun fiyata RX 6750 XT veya RTX 3070 kovalıyorum Cuma veya Cumartesi gününe. Aceleniz yoksa bekleyin. Karşılaştırın.
Hangimiz şaşırmadık hocamCidden bende şaşırdım
Haydaa reis 3060 dan ne ara 3070 e geçtik![]()
Galiba 15k bütçem var , inşallah alabilirim.Hangimiz şaşırmadık hocamneyse farketmez 15 k bütçesi olan arkadaşlar o vakte kadar sığınaklara
![]()
3070 mi olacak yani?Geçmedik. O parçalar da geldi ofise. İki sistem de hazır şu anda. Sadece hangi sistem daha önce geldiyse firmalara verdiğim sözü de çiğnememek adına öncelik tanıyorum. O yüzden RTX 3060 daha bugün geldi![]()
Ah 15 k bütçem olsa da alabilsemHangimiz şaşırmadık hocamneyse farketmez 15 k bütçesi olan arkadaşlar o vakte kadar sığınaklara
![]()
Aynı anda bir sağdan bir soldan vurup Intel 3060- AMD 6700xt patlatman yok mu hocam hep işlemcide mı çift sistem yapacaksınızGeçmedik. O parçalar da geldi ofise. İki sistem de hazır şu anda. Sadece hangi sistem daha önce geldiyse firmalara verdiğim sözü de çiğnememek adına öncelik tanıyorum. O yüzden RTX 3060 daha bugün geldi![]()
3070 mi olacak yani?
hocam nasıl olucak benim fiziksel bir mağazaya gidip almam şart gibi babamı ikna edemiyorumDaha uygun fiyata RX 6750 XT veya RTX 3070 kovalıyorum Cuma veya Cumartesi gününe. Aceleniz yoksa bekleyin. Karşılaştırın.
3070 olsun 1k fazla olsun. Ben Nvidia olmasını isterim. İnşallah öyle olur3070 mi yoksa RX 6750 - 6700 mü olacak netleşmedi. Diğer parçalar hazır. Bugün netleşmesini bekliyorum.
Hocam daha çıkmadı ne bitmesihocam stokları bitirmeyin bende alıcam![]()
Hocam peki bize ortalama bir fiyat verebilir misiniz ya da indirimi hakkında bir iki ipucu da olur ?3070 mi yoksa RX 6750 - 6700 mü olacak netleşmedi. Diğer parçalar hazır. Bugün netleşmesini bekliyorum.peki bize ortalama bir fiyat verebilir misiniz ya da indirimi hakkında bir iki
Yeter de artar merak etmeyinbenim max 18k param var :/
Gpu amd olursa daha ucuz olur aslında.Hocam peki bize ortalama bir fiyat verebilir misiniz ya da indirimi hakkında bir iki ipucu da olur ?
Yeter hocam.benim max 18k param var :/
Evet bende onun farkındayım hocadan ekran kartlarına göre bir fiyat vermesini bekledim ama cevap vermediGpu amd olursa daha ucuz olur aslında.