- Tepki
- 1,874
İşlemciyide bilseydik tahmin etmek çok zor olmazdı.Evet bende onun farkındayım hocadan ekran kartlarına göre bir fiyat vermesini bekledim ama cevap vermedi![]()
İşlemciyide bilseydik tahmin etmek çok zor olmazdı.Evet bende onun farkındayım hocadan ekran kartlarına göre bir fiyat vermesini bekledim ama cevap vermedi![]()
yani bu sistemleri besleyebilecek bir işlemci koyar büyük ihtimalle gidip i3 12100f koymaz benceİşlemciyide bilseydik tahmin etmek çok zor olmazdı.
hocam i5 12400f olabilir mi acaba benim alacağımdaki işlemci oyduyani bu sistemleri besleyebilecek bir işlemci koyar büyük ihtimalle gidip i3 12100f koymaz bence
yani cevap niteliğinde oldu son mesajımhocam i5 12400f olabilir mi acaba benim alacağımdaki işlemci oydu
hocam bu sistem böyle sinerji gaminggentr gibi yerlerde mi satılacak yoksa parçaları tek tek mi alıcaz orası çok önemli benim için :/Geçmedik. O parçalar da geldi ofise. İki sistem de hazır şu anda. Sadece hangi sistem daha önce geldiyse firmalara verdiğim sözü de çiğnememek adına öncelik tanıyorum. O yüzden RTX 3060 daha bugün geldi![]()
Bende bunu merak ediyorum.@OceanLaB hocam 6750xt ve 3070 li düşündüğünüz sistem 3. sistem mi?Yoksa hafta sonu 2. ve 3. sistem aynı anda mı çıkacak?
hazır sistem olacaktır büyük ihtimallehocam bu sistem böyle sinerji gaminggentr gibi yerlerde mi satılacak yoksa parçaları tek tek mi alıcaz orası çok önemli benim için :/
@Abdulkadir51 yorumu oku kardeşim3070 mi yoksa RX 6750 - 6700 mü olacak netleşmedi. Diğer parçalar hazır. Bugün netleşmesini bekliyorum.
Kardeşim çocuk 3070 sistem 13.000 olacak demişti. :/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/@Abdulkadir51 yorumu oku kardeşim
anlamadım hocam bu sistemin fiyatı ne kadar olucak ?Kardeşim çocuk 3070 sistem 13.000 olacak demişti. :/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/
Bitane çocuk 3070 sistem 13.000TL olacak diye salladı onu diyorum beni etiketleyen şahıs yanlış anlamış başka şeylere etiketliyor.anlamadım hocam bu sistemin fiyatı ne kadar olucak ?
benim bütçem max 18k gibi o fiyata 3070 sistem çok iyi olurBitane çocuk 3070 sistem 13.000TL olacak diye salladı onu diyorum beni etiketleyen şahıs yanlış anlamış başka şeylere etiketliyor.
Herkes biliyor ki kart fiyatına sistem gelmezbenim bütçem max 18k gibi o fiyata 3070 sistem çok iyi olur
hocam vallaha admin öyle yazmış ben 6700xtli alıcaktım cumartesiye kadar beklicemHerkes biliyor ki kart fiyatına sistem gelmez![]()
Öylesine bir tahmin diKardeşim çocuk 3070 sistem 13.000 olacak demişti. :/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/
Bence yazsın veya yazmasın ekran kartı fiyatına sistem gelmeyeceğini herkes biliyor daha neyini savunuyorsun?Öylesine bir tahmin di. Zaten yorumda "bence" yazıyordu okumadın galiba :/
Dostum "Tahmin"Bence yazsın veya yazmasın ekran kartı fiyatına sistem gelmeyeceğini herkes biliyor daha neyini savunuyorsun?