Soru Sinerji Hestia Alınır Mı ?

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Screenshot_20230409-001532_Chrome.jpg

KS

Crew

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Ekli dosyayı görüntüle 19127
hocam game garaj la ilgili bir sıkıntı duymadım o yüzden sıkıntı yok ekran kartı bana düşük gibi geldi rx 6700 xt daha iyi olduğunu düşünüyorum tabi daha mı pahalı bilmiyorum

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
hocam game garaj la ilgili bir sıkıntı duymadım o yüzden sıkıntı yok ekran kartı bana düşük gibi geldi rx 6700 xt daha iyi olduğunu düşünüyorum tabi daha mı pahalı bilmiyorum
Amd kartları wattman hatalı çıkabiliyor risk alacaksaniz degebilir

KS

Crew

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Amd kartları wattman hatalı çıkabiliyor risk alacaksaniz degebilir
Hocam çok çıkan bir şey mi ? Böyle bir hata pek duymadım ve bu konuda bir şey diyemem ama performans olarak rx daha iyi şahsen onu alırım ee tabi bu fiyata 3070 önerecekseniz fiyatda sıkıntı olmayacaksa onu gösterebilirsiniz onun haricinde rx 6700 XT önerebilirsiniz

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Hocam çok çıkan bir şey mi ? Böyle bir hata pek duymadım ve bu konuda bir şey diyemem ama performans olarak rx daha iyi şahsen onu alırım ee tabi bu fiyata 3070 önerecekseniz fiyatda sıkıntı olmayacaksa onu gösterebilirsiniz onun haricinde rx 6700 XT önerebilirsiniz
Ben 6000 serisinde daha bitmedi yada azalmadı diye gördüm foruma kaç kişi geldi amd wattman yüzünden

KS

Crew

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Ben 6000 serisinde daha bitmedi yada azalmadı diye gördüm foruma kaç kişi geldi amd wattman yüzünden
Hocam bilemiyorum wattman hatasından da fps kaybetmek istemiyorum arada fazla fps var mı tam olarak bilmiyorum ama boş verin rx 6700 XT önerebilirsiniz

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Merhaba bu sistem alınır mı sizce ? 15-15.700 TL arası bütçem var önerebileceğiniz başka sistem varsa yazabilirsiniz gaming gen olmasın

önermem

özellestirildi :

KS

Crew

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Hocam o halde sizin önerdiğiniz sistemi alırım dediğim gibi bu fiyata performans olarak en iyisi olsun

önermem

özellestirildi :
mümkünse gaming gen den almak istemiyorum önerebileceğiniz başka sistem var mıdır ?

KS

Crew

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
bende diyorum ki gaming gen tr den olmaz

Hocam aslında verdiğiniz hero 5A mantıklı gibi geldi yükseltmem gereken bir şey var mıdır ?
neden gamingentr olmaz adamlar kullandıgı sistemlerin hepsi asus msı gibi kaliteli üreticilerdir ve fiyatları diğer sitelere göre gayet iyi

KS

Crew

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
neden gamingentr olmaz adamlar kullandıgı sistemlerin hepsi asus msı gibi kaliteli üreticilerdir ve fiyatları diğer sitelere göre gayet iyi
Hocam kargosunu sevmiyorum ve tanıdığım bir çok kişi pişman para iadesi istiyor ama alamıyorum aldıkları bilgisayarlar ya kırık parçalı ya da bozuk geliyor

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Driver sorunları maalesef hep var.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri