- Konu Sahibi
bütçem 15-17 bin TL arasıDostum marka kalitesi kotu tmm gaming genden alma ama bunuda alma bütçe söyle max önereyim
bütçem 15-17 bin TL arasıDostum marka kalitesi kotu tmm gaming genden alma ama bunuda alma bütçe söyle max önereyim
Amd kart ndivia kart intel amd farkeder mi?bütçem 15-17 bin TL arası
Verebilecek en iyi performansı sağlasın uzun vadelide kullanabileyim tabii işime yarasın verdiğim parayı haketsin yeterAmd kart ndivia kart intel amd farkeder mi?
hocam game garaj la ilgili bir sıkıntı duymadım o yüzden sıkıntı yok ekran kartı bana düşük gibi geldi rx 6700 xt daha iyi olduğunu düşünüyorum tabi daha mı pahalı bilmiyorumEkli dosyayı görüntüle 19127Hero Intel-RTX4060/Ti - Game Garaj
Hero Intel-RTX4060/Ti, Intel Core işlemci seçenekleri, NVIDIA GeForce RTX 4060 ekran kartı modelleri ve DDR4 Ram çeşitleri ile Hero Intel-RTX4060/Ti hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Amd kartları wattman hatalı çıkabiliyor risk alacaksaniz degebilirhocam game garaj la ilgili bir sıkıntı duymadım o yüzden sıkıntı yok ekran kartı bana düşük gibi geldi rx 6700 xt daha iyi olduğunu düşünüyorum tabi daha mı pahalı bilmiyorum
Hocam çok çıkan bir şey mi ? Böyle bir hata pek duymadım ve bu konuda bir şey diyemem ama performans olarak rx daha iyi şahsen onu alırım ee tabi bu fiyata 3070 önerecekseniz fiyatda sıkıntı olmayacaksa onu gösterebilirsiniz onun haricinde rx 6700 XT önerebilirsinizAmd kartları wattman hatalı çıkabiliyor risk alacaksaniz degebilir
Ben 6000 serisinde daha bitmedi yada azalmadı diye gördüm foruma kaç kişi geldi amd wattman yüzündenHocam çok çıkan bir şey mi ? Böyle bir hata pek duymadım ve bu konuda bir şey diyemem ama performans olarak rx daha iyi şahsen onu alırım ee tabi bu fiyata 3070 önerecekseniz fiyatda sıkıntı olmayacaksa onu gösterebilirsiniz onun haricinde rx 6700 XT önerebilirsiniz
Hocam bilemiyorum wattman hatasından da fps kaybetmek istemiyorum arada fazla fps var mı tam olarak bilmiyorum ama boş verin rx 6700 XT önerebilirsinizBen 6000 serisinde daha bitmedi yada azalmadı diye gördüm foruma kaç kişi geldi amd wattman yüzünden
En iyisi atigim gibi bekleyin biraz daha oneri yaparlr @omerlutfiulker @Syqex @TibetBeyHocam o halde sizin önerdiğiniz sistemi alırım dediğim gibi bu fiyata performans olarak en iyisi olsun
önermemMerhaba bu sistem alınır mı sizce ? 15-15.700 TL arası bütçem var önerebileceğiniz başka sistem varsa yazabilirsiniz gaming gen olmasın
![]()
Sinerji Hestia Ryzen 5 7500F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD PNY GeForce XLR8 Gaming Verto Epic-X 8GB RTX4060Ti [Misamisab]
Sinerji Hestia Ryzen 5 7500F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD PNY GeForce XLR8 Gaming Verto Epic-X 8GB RTX4060Ti [Misamisab] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Hocam o halde sizin önerdiğiniz sistemi alırım dediğim gibi bu fiyata performans olarak en iyisi olsun
mümkünse gaming gen den almak istemiyorum önerebileceğiniz başka sistem var mıdır ?önermem
özellestirildi :
![]()
MANTIS-DUAL3060 / INTEL i3-12100F / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MANTIS-DUAL3060 oyuncu bilgisayarı INTEL Core i3-12100F ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
önerebiliceğim sistem yukarda zaten atım özellestirdimde 12400f ve b660 anakart ile iyi gidermümkünse gaming gen den almak istemiyorum önerebileceğiniz başka sistem var mıdır ?
bende diyorum ki gaming gen tr den olmazönerebiliceğim sistem yukarda zaten atım özellestirdimde 12400f ve b660 anakart ile iyi gider
Hocam aslında verdiğiniz hero 5A mantıklı gibi geldi yükseltmem gereken bir şey var mıdır ?Amd kartları wattman hatalı çıkabiliyor risk alacaksaniz degebilir
neden gamingentr olmaz adamlar kullandıgı sistemlerin hepsi asus msı gibi kaliteli üreticilerdir ve fiyatları diğer sitelere göre gayet iyibende diyorum ki gaming gen tr den olmaz
Hocam aslında verdiğiniz hero 5A mantıklı gibi geldi yükseltmem gereken bir şey var mıdır ?
Hocam kargosunu sevmiyorum ve tanıdığım bir çok kişi pişman para iadesi istiyor ama alamıyorum aldıkları bilgisayarlar ya kırık parçalı ya da bozuk geliyorneden gamingentr olmaz adamlar kullandıgı sistemlerin hepsi asus msı gibi kaliteli üreticilerdir ve fiyatları diğer sitelere göre gayet iyi
Driver sorunları maalesef hep var.Hocam çok çıkan bir şey mi ? Böyle bir hata pek duymadım ve bu konuda bir şey diyemem ama performans olarak rx daha iyi şahsen onu alırım ee tabi bu fiyata 3070 önerecekseniz fiyatda sıkıntı olmayacaksa onu gösterebilirsiniz onun haricinde rx 6700 XT önerebilirsiniz
o zaman yapcak bir şey yok o zaman önerileriniz var mıdır 3060 ya da 3060 TI olan sistemDriver sorunları maalesef hep var.
Onerdimo zaman yapcak bir şey yok o zaman önerileriniz var mıdır 3060 ya da 3060 TI olan sistem
Hocam o sistemi sevdim R5 5600 yaptım inno3D RTX 3060 Tİ twin yaptım başka yapmam gereken bir şey var mı ? Kasa falan iyi soğutur demi ?Onerdim