- Tepki
- 1,637
psu değistirmen gerekHocam o sistemi sevdim R5 5600 yaptım inno3D RTX 3060 Tİ twin yaptım başka yapmam gereken bir şey var mı ? Kasa falan iyi soğutur demi ?
psu değistirmen gerekHocam o sistemi sevdim R5 5600 yaptım inno3D RTX 3060 Tİ twin yaptım başka yapmam gereken bir şey var mı ? Kasa falan iyi soğutur demi ?
psu kasa ile beraber 650W kötü mü neyi değiştirmem gerekpsu değistirmen gerek
Evet markası kötü normal boş kasa seçmen laızm sonra psu dan güzel bir psu seçmen lazım attigim ss de öyle zatenpsu kasa ile beraber 650W kötü mü neyi değiştirmem gerek
hocam bütçeyi aşıyor daha monitör alacağım başka yolu yok muEvet markası kötü normal boş kasa seçmen laızm sonra psu dan güzel bir psu seçmen lazım attigim ss de öyle zaten
Malesef psu kötü sisteminizin yanma riski varhocam bütçeyi aşıyor daha monitör alacağım başka yolu yok mu
yapcak bir şey yok o zamanMalesef psu kötü sisteminizin yanma riski var
sağ olunMalesef psu kötü sisteminizin yanma riski var
hocam psu 650W nesi kötü sizin dediğiniz yaparsam alamama ihtimalim varpsu yanarsada sistemde bozulma olasılıgı yüksek 17k paranda cöpe gider psu yükseltmiceksen almanı önermem
Anlattım ya kalitesiz kötü dayanıksızhocam psu 650W nesi kötü sizin dediğiniz yaparsam alamama ihtimalim var
kalitesi kötü kullanılan malzemeler kötü PSU bilgisayarın kalbidir orda bütceyi acmanız gerek acamicaksanız almayınhocam psu 650W nesi kötü sizin dediğiniz yaparsam alamama ihtimalim var