Sinerji sipariş sorunu

Mr.Alperen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
Selamlar Arkadaşlar

sinerjiden uğur beyin tavisyesi üzerine ram sipariş verdim ancak ram siparişlerim bölümünde gözükmüyor müşteri hizmetleri ramin daha istanbulda olduğunu yarın kargoya verileceği söyleniyor ilk aldığım gün ram üzerinde siparişe baktığım zaman iade talebi oluşturuldu yazıyordu sonra müşteri hizmetlerini araım 5 dk bekleticem dedi ve sildi sonra sorun gözümküyor dedi ama sipariş kısmından ram uçtu sadece müşteri hizmetlerini arataınca ramin nerde oldğu bilgisini alıyorum sizce sorun ne ?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Ram elinize gelene kadar bekleyin bence. Eğer gelmezse yada ilgilenilmezse zaten aldığınız kart veya herhangi bir şeyin faturası vardır kanıt olarak gösterip alabilirsiniz.

KS

Mr.Alperen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
Ram elinize gelene kadar bekleyin bence. Eğer gelmezse yada ilgilenilmezse zaten aldığınız kart veya herhangi bir şeyin faturası vardır kanıt olarak gösterip alabilirsiniz.
faturayı bulamadım ama kartta gözüküyor

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Kartta gözüküyorsa zaten gösterebileceğiniz bir şey bulunuyor ben yerinizde olsam kargonun yerine göre biraz beklerdim olmadı müşteri hizmetlerine iade taleplerini falan iletirdim sorunu anlatırdım sonuçta kartımda aldığımın kanıtı var.

KS

Mr.Alperen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
Kartta gözüküyorsa zaten gösterebileceğiniz bir şey bulunuyor ben yerinizde olsam kargonun yerine göre biraz beklerdim olmadı müşteri hizmetlerine iade taleplerini falan iletirdim sorunu anlatırdım sonuçta kartımda aldığımın kanıtı var.
onlarda var olduğunu sölüyor ama şüpelendim ginede 3 gün oldu daha istanbuldan kargayo verilmedi buraya

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri