Sistem Biostan Çıkmıyor

Kemo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
Sistem yeni geldi, bios güncelledim ve xmp ayarını yaptım ancak biostan çıkamıyorum. Acil de evden çıkmam lazım ne yapabilirim, bu şekilde bilgisayarı kapatıp çıksam sorun olur mu

KS

Kemo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
Çözemedim durumu yardım lütfen

arafday

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
57
Biostan cikamiyorum dediginiz?
Sag usste biyerdeki yerde "kaydet ve cik" yazacak. Turkceyse ayarlari kaydet ve cik yazar.

FBR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Boot menüsünden windowsun kurulu olduğu hdd yi 1. sıraya alıp f10 diyerek kaydedip çıkmanız lazım. Tabi sistem yüklüyse. Yüklü değilse format usb sini yada cd sini takarsanız açılışta direk windows kurulum ekranına girmesi lazım.

KS

Kemo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
Biostan cikamiyorum dediginiz?
Sag usste biyerdeki yerde "kaydet ve cik" yazacak. Turkceyse ayarlari kaydet ve cik yazar.
Hocam onu yapıyorum zaten de yeniden başlattıktan sonra direkt biosa giriyor yine

Windows kurdunuz mu?
Hayır

Boot menüsünden windowsun kurulu olduğu hdd yi 1. sıraya alıp f10 diyerek kaydedip çıkmanız lazım. Tabi sistem yüklüyse. Yüklü değilse format usb sini yada cd sini takarsanız açılışta direk windows kurulum ekranına girmesi lazım.
Teşekkürler deneyeceğim

KS

Kemo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
Windows kurmanız gerekmektedir.
Windows 10 home kuruyorum hocam teşekkür ederim, 11 için erken diyor çoğu kişi stabilite açısından. Ethernet kablosu takılı ama internet bağlantısını görmüyor ne yapabilirim

Son düzenleme:

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
469
Windows 10 home kuruyorum hocam teşekkür ederim, 11 için erken diyor çoğu kişi stabilite açısından. Ethernet kablosu takılı ama internet bağlantısını görmüyor ne yapabilirim
Ethernet driverini kurmanız lazım. Anakartın kendi sitesinden indirebilirsin. Telefondan indirip usb bağlantısı ile atabilirsin.

KS

Kemo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
Ethernet driverini kurmanız lazım. Anakartın kendi sitesinden indirebilirsin. Telefondan indirip usb bağlantısı ile atabilirsin.
Teşekkürler. İnternet yokken Windows kurulumunu yaptım, sorun olur mu bu?

KS

Kemo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
Driver yükledim ama görüntü bağdaştırıcıları kısmında hiçbir şey çıkmıyor. Anakart üzerinde ethernet bağlantı kısmında sürekli turuncu ışık yanıp sönüyor normal mi bu

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri