Hocam onu yapıyorum zaten de yeniden başlattıktan sonra direkt biosa giriyor yineBiostan cikamiyorum dediginiz?
Sag usste biyerdeki yerde "kaydet ve cik" yazacak. Turkceyse ayarlari kaydet ve cik yazar.
HayırWindows kurdunuz mu?
Teşekkürler deneyeceğimBoot menüsünden windowsun kurulu olduğu hdd yi 1. sıraya alıp f10 diyerek kaydedip çıkmanız lazım. Tabi sistem yüklüyse. Yüklü değilse format usb sini yada cd sini takarsanız açılışta direk windows kurulum ekranına girmesi lazım.
Windows 10 home kuruyorum hocam teşekkür ederim, 11 için erken diyor çoğu kişi stabilite açısından. Ethernet kablosu takılı ama internet bağlantısını görmüyor ne yapabilirimWindows kurmanız gerekmektedir.
Ethernet driverini kurmanız lazım. Anakartın kendi sitesinden indirebilirsin. Telefondan indirip usb bağlantısı ile atabilirsin.Windows 10 home kuruyorum hocam teşekkür ederim, 11 için erken diyor çoğu kişi stabilite açısından. Ethernet kablosu takılı ama internet bağlantısını görmüyor ne yapabilirim
Teşekkürler. İnternet yokken Windows kurulumunu yaptım, sorun olur mu bu?Ethernet driverini kurmanız lazım. Anakartın kendi sitesinden indirebilirsin. Telefondan indirip usb bağlantısı ile atabilirsin.
Driver yükledim ama görüntü bağdaştırıcıları kısmında hiçbir şey çıkmıyor. Anakart üzerinde ethernet bağlantı kısmında sürekli turuncu ışık yanıp sönüyor normal mi buEthernet driverini kurmanız lazım. Anakartın kendi sitesinden indirebilirsin. Telefondan indirip usb bağlantısı ile atabilirsin.