Sistem Depolama Alanına Kopyala Dediğim Zaman "Kayıtlı Veri Yok" Diyor

Tr_FearLESS_Tr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba, PlayStation 4'de bir hesabımda çektiğim videoyu Share Factory uygulaması ile editledim. Daha sonra USB Belleğe kopyala dedim. MP4 olarak kopyaladı. Daha sonra Flash Bellekte ki videoyu diğer hesabıma atmak istedim. Uygulama kayıtlı verileri-USB depolama cihazında kayıtlı veriler-Sistem depolama alanına kopyala seçeneğine bastığım zaman Kkayıtlı veri yok" diyor. Medya oynatıcıya girdiğim zaman videoyu izleyebiliyorum. Flash belleğim FAT32. Flash Belleği NTFS2 ve exFAT yaptım ama olmadı. MP4 formatını AVİ ve MKV yaptım ama yine olmadı. Bunu nasıl düzeltebilirim? Veya bir hesabımda ki videoyu diğer hesabıma nasıl atabilirim?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Bu linkteki açıklamalardaki gibi yaptığınızdan emin olun işlemlerinizi. Ben PS sistemini bilmiyorum nasıl işlediğini araştırdım pek bir şey bulamadım. Buradaki kendi sitesindeki açıklamalar yardımcı olur diye tahmin ediyorum.

KS

Tr_FearLESS_Tr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bu linkteki açıklamalardaki gibi yaptığınızdan emin olun işlemlerinizi. Ben PS sistemini bilmiyorum nasıl işlediğini araştırdım pek bir şey bulamadım. Buradaki kendi sitesindeki açıklamalar yardımcı olur diye tahmin ediyorum.

Oyunumu 3 farklı PS hesabından oynuyorum. Oyun sırasında başıma gelen hataları veya kendi yaptığım güzel anları klip alıp birleştirmek istedim. Fakat yan hesaplarda ki klipleri main hesabıma atmak istediğim zaman bu sorun ile karşılaştım. Playstation'ın kendi sayfasında ki çözüm yollarını denedim ama olmadı. Burada belki konu açılmıştır diye baktım ama bulamadım. Son olarak kendim konu açtım. Yine de yardım etmeye çalıştığınız için teşekkür ederim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Ben yinede biraz biraz araştırıp geri dönüş yapacağım size sizde türkçe kaynakları değil sorununuzu ingilizce çeviri ile yabancı kaynaklarda arayın globalde bu sorun ile karşılaşan elbet vardır.

KS

Tr_FearLESS_Tr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri