Sistem Hakkında

Esquire

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba. Aşağıda belirttiğim bileşenlerden oluşan bir bilgisayar toplamak istiyorum. Sistemi genel olarak düşünürsek sistem içerisinde zayıf kalan yada sistem için gereksiz fazla olan bileşen hakkında düşünceleriniz paylaşırsanız sevinirim. Daha önce hiç bilgisayar toplamadım, kendim biraz araştırdım fakat tecrübe gerektiren bir konu olduğu açık. Tecrübeli arkadaşların yardımını bekliyorum.

İşlemci: AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz
Anakart: GIGABYTE B450M S2H 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart
Ekran Kartı: SAPPHIRE Radeon RX 570 PULSE ITX 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı
Ram: Team T-Force Vulcan TUF Yellow 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL19 Gaming Ram (Bellek)
Kasa: Dark Guardian DKCHGUARDIAN Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa
Güç Kaynağı: High Power 600W 80+ Bronze ECO

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Sistemde bir sorun yok ama bellek olarak TUF seçmişsiniz anakartıda TUF alın uyumsuzluk olma ihtimali var TUF adı üstünde bir eko sistem için üretilmiş bir bellek. Ayrıca hazır sistemlere bakın teknobiyotik adresinden. Son bir not 3300X işlemcili bir sistem toplayıp ekran kartını RX 5500 XT yada 1650 Super seçimi yapabilirsiniz.

KS

Esquire

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bilgisayarı iş için ve iki ekranla kullanmak istiyorum, ekran kartı yerine işlemci daha yüksek olsun diye düşündüm. İlerde çocuklar belki ufak tefek oyun oynar diye de fazla performanslı olmayan ama 8 gb lık bir ekran kartı tercih ettim. Ram için bir tavsiyeniz var mı?. İlginiz için teşekkürler.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri