- Tepki
- 0
İyi günler arkadaşlar eski laptapımı güncellemeyi düşünüyorum, işlemci aldıktan sonra eGPU ile ekran kartı bağlamak istiyorum. İlk iş olarak işlemciyi belirledim i7-3920xm ve sıkıntıda buradan sonra başlıyor. İşlemci için alınabilecek en ideal ekran kartını almak istiyorum yani fazla para verip performans alamayacağım kart almak istemiyorum "darboğaz meselesi".
Bu konuda biraz araştırma yaptım;
- bottleneck check sitelerinde belirttiğim özellikleri girdiğimde gtx 970 kullanmamı öneriyor.
- işlemcinin benc sıralamasında yakınında bulunan i5-7600k yı baz alarak test yaptım ve internette araştırdım 7600k için gtx 1060 hatta 1080 önerenler var.
Sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
Bu konuda biraz araştırma yaptım;
- bottleneck check sitelerinde belirttiğim özellikleri girdiğimde gtx 970 kullanmamı öneriyor.
- işlemcinin benc sıralamasında yakınında bulunan i5-7600k yı baz alarak test yaptım ve internette araştırdım 7600k için gtx 1060 hatta 1080 önerenler var.
Sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.