Neden İtopya anlamadım. Ben hazır sistem önerdim , onu özelleştirip alın. İtopya fiyatları normalden pahalı.itopyadan kendim topla dedim b660m e bulamadım başka öneri
varmı
Neden İtopya anlamadım. Ben hazır sistem önerdim , onu özelleştirip alın. İtopya fiyatları normalden pahalı.itopyadan kendim topla dedim b660m e bulamadım başka öneri
varmı
hocam alırsınızda yanii switchler iyi değil cok sesli bideStk61 buldum
sabah 200k toplayan adam geldi ya 4090 toplamıs 112 kalbim gittiNeden İtopya anlamadım. Ben hazır sistem önerdim , onu özelleştirip alın. İtopya fiyatları normalden pahalı.
hocam anadolu yakasında daha çok kocaeliye yakın olan biligsayarcıları söylermisniz klavyeyi oradan alamNeden İtopya anlamadım. Ben hazır sistem önerdim , onu özelleştirip alın. İtopya fiyatları normalden pahalı.
hocam alıcam ram kalmamış önerilenlerde de yok zwaigeninkini mi alayım yoksa başka önerin varmıBence de almayın. 6700XT Sistem daha mantıklı olur. Hem 850TL geri ödemesi olan bir ekran kartı var içinde.
B660M-E Anakart ve Kingston NV2 1TB SSD seçilerek alınabilir.
![]()
MONZA-6700XT / INTEL I5-12400F/ ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB NVMe M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
MONZA-6700XT Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. INTEL Core i5-12400F ASUS Radeon RX 6700 XT ekran kartı, Asus PRIME H610M-K Anakart, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo...www.gaming.gen.tr
Önermem ama siz bilirsinizMSI GG VIGOR GK50 bunda karar kıldım.
Hocam klavye alaşım falan da geldi bu sisteme 1tbssd ve anakart takviyesi yaptım https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...b-nvme-m2-ssd-rx6700-oyun-bilgisayari-p-35894![]()
MAXIMA-6800 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / MSI Radeon RX 6800 Gaming Z Trio 16G V1 16GB / 16GB RAM / 500GB SSD Sistem Tavsiyesi
MAXIMA-6800 oyuncu bilgisayarı RX 6800 ekran kartı ve AMD’nin 5.nesil işlemci ailesinden Ryzen 5 7500f ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
![]()
Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Nedenli peki sinerji bilgisayardan 2000 altı ne onerirsinizÖnermem ama siz bilirsiniz
Nedenli peki sinerji bilgisayardan 2000 altı ne onerirsinizÖnermem ama siz bilirsiniz
kanka niye illa sinerji ? git hyperx alloy core 60 al hepsiburadadan 3 günde gelsinHocam klavye alaşım falan da geldi bu sisteme 1tbssd ve anakart takviyesi yaptım https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...b-nvme-m2-ssd-rx6700-oyun-bilgisayari-p-35894
Nedenli peki sinerji bilgisayardan 2000 altı ne onerirsiniz
Nedenli peki sinerji bilgisayardan 2000 altı ne onerirsiniz
Hocam şimdi şöyle lgsye hazırlanıyorum giderken alayım hepsi bir anda oynamaya başlayayım diyekanka niye illa sinerji ? git hyperx alloy core 60 al hepsiburadadan 3 günde gelsin
Lgs yanlış hatırlamıyorsam 4 haziranda olucak. 4 hazirana kadar çoktan gelirHocam şimdi şöyle lgsye hazırlanıyorum giderken alayım hepsi bir anda oynamaya başlayayım diye
Link atarmisin 2300 TL diyokanka niye illa sinerji ? git hyperx alloy core 60 al hepsiburadadan 3 günde gelsin
Ondan degil ailem lgsden sonra alicak İstanbul'a gidip elden alayım pcyi diyorumLgs yanlış hatırlamıyorsam 4 haziranda olucak. 4 hazirana kadar çoktan gelir
Hocam bu sistemin anakart yükseltip SSD 1tb yaptım iyimidir https://forum.pchocasi.com.tr/yonle...tcng2NzAwLW95dW4tYmlsZ2lzYXlhcmktcC0zNTg5NA==![]()
HyperX Alloy Origins 60 RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Alloy Origins 60 RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Origins 60 RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 3.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Fena değilHocam bu sistemin anakart yükseltip SSD 1tb yaptım iyimidir https://forum.pchocasi.com.tr/yonle...tcng2NzAwLW95dW4tYmlsZ2lzYXlhcmktcC0zNTg5NA==
İdare edermi GTA valo rdr oynarimFena değil
Ederİdare edermi GTA valo rdr oynarim
Oynatır onlarida parça kalitesi çok iyi değil kasa için max bütçe ne ?İdare edermi GTA valo rdr oynarim
Oynatır onlarida parça kalitesi çok iyi değil kasa için max bütce ne
17000Oynatır onlarida parça kalitesi çok iyi değil kasa için max bütçe ne ?