sistem kurmak istiyorum yardım edin

Eren Demir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sapphire nitro rx590+
Ryzen 5 1600 6 core 12 nm

Vensage corsair 2x8 3200mhz 

Böyle bir sistem düşünüyorum ana parçalarım bunlar olacak bu sisteme anakart ve psu kasa eklemek istiyorum bana yardımcı olur musunuz ne tür bi anakart kullanmam gerek ve kaç w psu gerekir kasa olarak da RGB uygun bir kasa olmasını isterim yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Ssd toshiba tr200 480 GB var elimde bu yüzden yazmadım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bize maksimum kasa için ayrdığınız bütçeyi söyleyin ve sistemi ne amaçlı kullanacağınızı söyleyin ona göre yarımdı olalım böyle olmaz.

KS

Eren Demir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sistemi güncel oyunları oynamak için için çoğunluk Cs lol gibi oyunları oynuyorum belki gta 5 yüklerim düzenli standart bir kullanıcı olmak için istiyorum günde max 8 saat bütçe olarak bilmiyorum yani ortalama su saydığım parçalar 2500 TL civarı tutuyor üstüne max 1200 daha koyabilirim anakart ve psu benim için daha önemli ama nasıl neye göre seçim yapacağımı bilemiyorum

Kasa için ortalama 300 400 ideal bence psu için Everest rampage 600w 80+ bronz sertifikalı bir psu gördüm 275 TL yazıyor sizce nedir bunun cm thermalshake sen farkı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Toplam bütçeniz 3.700 TL gibi bir şeye geliyor. Bu durumda bence hazır sistemlere bakın ve çin malı dandik ürünlerden uzak durum. Everest , Gamepower , Rampage , James Donkey vs. vs. gibi markaların PSU , SSD yada soğutucu gibi ürünlerinden uzak durun.

Teknobiyotik P1 Killer - Bu sistem işinizi fazla fazla görür. Sadece Güç Kaynağı Yükselt deyin ve High Power 500W 80+ Bronze Kırmızı ürünü seçin 3.905 TL yapıyor.

Eğer fazla derseniz biraz daha düşürmek için Teknobiyotik P1 bu sisteme İşlemci Yükselt seçeneğinden AMD Ryzen 5 1600 ve Bellek Yükselt bölümünden Adata DDR4 16GB(2x8GB) 3000MHz SINGLE XPG GAMMIX D10 RED kitini seçin toplamda 3.837,77 TL yapıyor.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Adata firması yarı iletken üretimi yapan nadir firmalardan birisidir kalitesi ve sağlamlığı şaşmaz.

Galax firması yine kaliteli F/P ürünler yapan bir kaç firmadan birisidir bu konuda da içiniz rahat olsun bir sorun olsaydı marka model bazlı söylerdim.

Örneğin James Donkey yada Toshiba SSD olsaydı alma derdim yada INNO3D ekran kartı olsaydı alma derdim.

Önerdiğim değişiklikleri uygulayın yeterli.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri