- Tepki
- 0
Hocam islemci ya da anakarti yanlis secmissiniz. Islemci amd anakart intel.Bunu almayı düşünüyorum günümüz oyunları için yeterli mi farklı sistem önerisinede açığım ama amd ekran kartı olmasın
İşlemci 12400fHocam islemci ya da anakarti yanlis secmissiniz. Islemci amd anakart intel.
Max 16toplam butcenız nedir ?
hocam zaten ekran kartı 12,5k işlemciyle 16k ediyor. eğer bu ss teki sistemde garanti diye belirttiğiniz yerleri daha önceden aldıysanız o anakarta o islemciyi takamazsinizİşlemci 12400f
Max 16
hocam kullandınız islemci 5600 anakart neden intel soketli ?Bunu almayı düşünüyorum günümüz oyunları için yeterli mi farklı sistem önerisinede açığım ama amd ekran kartı olmasın
hocam kullandınız islemci 5600 anakart neden intel soketli ?
Bunları ben seçmedim hazır olarak satılan 2.el sitesinde böyle yazılmışhocam zaten ekran kartı 12,5k işlemciyle 16k ediyor. eğer bu ss teki sistemde garanti diye belirttiğiniz yerleri daha önceden aldıysanız o anakarta o islemciyi takamazsiniz
almayın hocam. satan kimse beyni yok galibaBunları ben seçmedim hazır olarak satılan 2.el sitesinde böyle yazılmış
Amd ekran kartı istemiyorum hem o kadar da çıkamamTunca star hazır sistem var itopyada 17k falan bir bak istersen
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
yazık boşuna verme o parayı o saçma sisteme
İndirmdeyken gaming genden fp olarak almış bir kaç tane üstüne kâr koyarak satıyor öyle söyledi satıcıalmayın hocam. satan kimse beyni yok galiba
Göremeye gidicem bakıcam sisteme ona göre alırım veya almamİşlemci 12400F ise alınabilir diye düşünüyorum. Bir sıkıntısı yoksa bu fiyata başka böyle sistem bulamazsınız zaten.
Dediğim gibi sıkıntısı yoksa alınır.Amd ekran kartı istemiyorum hem o kadar da çıkamam
İndirmdeyken gaming genden fp olarak almış bir kaç tane üstüne kâr koyarak satıyor öyle söyledi satıcı
Göremeye gidicem bakıcam sisteme ona göre alırım veya almam