Sistem Öneri (8 ağustos 2022)

Qlay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
114
Merhaba Dostlar,

Özetleyecek olursak her şeyi yapabilecek oyun yayın render yazılım özellikle blender, visiual studio gibi uygulamalarda
(mimari veya modelleme) gibi işlerde de kullanmak üzere kasmadan iş görecek bir sistem toplayabilir veya önerebilirmisiniz.

Önerilere açığım

Bütçe 25.000TL

Şimdiden Teşekkürler…

Moderatörün son düzenlenenleri:

favian

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
Özetliyecek olursak herşeyi yapabilecek oyun yayın render yazılım özellikle blender, visiual studio gibi uygulamalarda
( mimari veya modelleme) gibi işlerdede kullanmak üzere
kasmadan iş görecek bir sistem toplayabilir veya önerebilirmisiniz.

Önerilere açığım

Bütçe 25k

şimdiden teşekkürler…
https://www.incehesap.com/machete-oyuncu-bilgisayari-fiyati-42335/

Gayet işinizi görecek bir sistemdir oyun günlük kullanım her turlu uygulamada kasmadan işlerinizi yapabilirsiniz isterseniz daha sonradan ram ve ana kartida değiştirebilirsiniz.

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,118
Başta bu ücret verilecek ama ASUS geri ödeme kampanyası var sistemdeki bazı bileşenlerde. ASUS 'a ürünleri alınca aşağıdaki bağlantıdan başvurunuzu yapıyorsunuz hangi ürünlerde varsa ve ASUS size bir onay ve zaman çerçevesi sonrasında geri ödeme yapıyor. Sistemde ekran kartı için 1755 TL ve kasa için de 175 TL geri ödeme var. Yani toplamda 1.930 TL düşecek ve sistemin fiyatı geri ödemeyi alınca 17.669 TL oluyor. Eğer size uyarsa sistem çok iyi ve her ihtiyacınızı sorunsuz karşılar.

KS

Qlay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
114
Başta bu ücret verilecek ama ASUS geri ödeme kampanyası var sistemdeki bazı bileşenlerde. ASUS 'a ürünleri alınca aşağıdaki bağlantıdan başvurunuzu yapıyorsunuz hangi ürünlerde varsa ve ASUS size bir onay ve zaman çerçevesi sonrasında geri ödeme yapıyor. Sistemde ekran kartı için 1755 TL ve kasa için de 175 TL geri ödeme var. Yani toplamda 1.930 TL düşecek ve sistemin fiyatı geri ödemeyi alınca 17.669 TL oluyor. Eğer size uyarsa sistem çok iyi ve her ihtiyacınızı sorunsuz karşılar.
Ek olarak bir şey sormak istiyorum 6700xt 3070ti ile kafa kafayamı yada hangi kartı öneririsiniz?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Size daha önceki konunuzda öneri yaptığım için tekrar öneri yapmayacağım. Ortalama zaten benzer sistemi önereceğim yine. En fazla ekran kartı değişir.

6700 XT ile 3070 kartı denktir ama her durumda NVIDIA kanadı denk bile olsalar daha başarılı sonuçlar veriyor. Bütçe meselesi.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Bende bu ürünü onerecektim cashback sürecini de göz ardı etmeyin aklımda kalan tarih 12 Ağustos hocam

KS

Qlay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
114
Bende bu ürünü onerecektim cashback sürecini de göz ardı etmeyin aklımda kalan tarih 12 Ağustos hocam
Bir şey sormak istiyorum özelleştirme seçeneğinde ekran kartı yok ama geri ödeme seçeneklerinde diğer ekran kartları görünüyor? Yada yanlış yeremi bakıyorum?

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Bir şey sormak istiyorum özelleştirme seçeneğinde ekran kartı yok ama geri ödeme seçeneklerinde diğer ekran kartları görünüyor? Yada yanlış yeremi bakıyorum?
Hocam bu linkteki ürünü alıp linkini attığım sayfadaki şekilde başvuruda bulunacaksınız ve belirlenen dönemde paranız yatacak

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Size daha önceki konunuzda öneri yaptığım için tekrar öneri yapmayacağım. Ortalama zaten benzer sistemi önereceğim yine. En fazla ekran kartı değişir.

6700 XT ile 3070 kartı denktir ama her durumda NVIDIA kanadı denk bile olsalar daha başarılı sonuçlar veriyor. Bütçe meselesi.
Öneri konusu bir kere mi açılsa bro ? mesela kullanıcı alana kadar ordan devam edilse , değişimler , ciddiyet , kısacası her şey daha kolay takip edilir. Yeni açılan konular şak diye kapatılsa bir şaşırsa herkes . Sonra birdaha kapatılsa şak diye herkes şaşırsa . Tam bir konu daha açarım diyenlere şaak diye bir daha adminler kapasa. 4. ye kullanıcı ekstra konu açmayım diye düşünür zaten. ;) :) :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Öneri konusu bir kere mi açılsa bro ? mesela kullanıcı alana kadar ordan devam edilse , değişimler , ciddiyet , kısacası her şey daha kolay takip edilir. Yeni açılan konular şak diye kapatılsa bir şaşırsa herkes . Sonra birdaha kapatılsa şak diye herkes şaşırsa . Tam bir konu daha açarım diyenlere şaak diye bir daha adminler kapasa. 4. ye kullanıcı ekstra konu açmayım diye düşünür zaten. ;) :) :)

Aslında kullanıcının konusu aktifti oradan devam edebilirdi ama yeni konu açmış bende kapattım o konuyu. Ben bu vb. konularda uyarı vermekten yoruldum. :D

KS

Qlay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
114

Bir şey anlamadım kardeşim ?

KS

Qlay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
114
Bilmeden yeni konu açmışım o zaman özür diliyorum. Sonuçta böyle sitelerle pek ilgim yok ve cahiliyim kusurum olduysa affola :)

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Özetliyecek olursak herşeyi yapabilecek oyun yayın render yazılım özellikle blender, visiual studio gibi uygulamalarda
( mimari veya modelleme) gibi işlerdede kullanmak üzere
kasmadan iş görecek bir sistem toplayabilir veya önerebilirmisiniz.

Önerilere açığım

Bütçe 25k

şimdiden teşekkürler…
RX 6700xtli sistemi alın bütçeyi yükseltebilirseniz https://www.incehesap.com/falcon-30...=google&utm_medium=listing&utm_campaign=49987 buna da bakabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri