Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu itopyadaki linkin yenilenmiş stoklardan hali. Burası 3.042 TL yapıyor. Gerisi önerdiğim şekilde aynı kalacak. Olabilecek en iyi sistemi önerdim daha iyisi bu kurda ve piyasada yok benim bildiğim ki araştırmadan öneri yapmam. RX 5700 kartı 2060 Super dengi bir karttır. Yani aynı fiyata veya daha iyi fiyata bu kart veya 2060 Super kartı olan bir sistem bulamadım bunu önerdim. Stoklar tekrar bitmeden alırsanız iyi olacak sürekli öneri yapıyorum yoksa.
Cidden bende anakart tukenmis olarak görünüyor ve son attığınız linktede sadece islemciyle ram dahil oluyo size ricam sadece anakartin linkini atarmisiniz.
işlemci zaten ütopyada uygun hala 1329 beynim yandı
Sizden ricam ekran karti kesin olsun onu alacam şimdi geri kalan herseyi minimuma tutarak tekrar söylemisiniz.
Daha aşağıya iner diye söyledim. 22.00 da indirim olacak.
Ekran kartı haricinde zaten her şeyi olabilecek minimumda tuttum.
Ekran kartı olarak RX 5700 XT veya 5700 yada MSI RTX 2060 SUPER VENTUS GP OC - 4.697 TL önerisi yapacağım.
Anakart kolay 550-650 TL arasına pek çok anakart var.
Ekran kartı olarak 2060 Super ile RX 5700 kartı denk. 5700XT 2070 Super dengi bütçeye göre birisi seçilebilir. MSI B460M-A PRO - 649 TL bunu alabilirsiniz örnek olarak. Güzel fiyat ve güzel anakart.
İşlemciyi incede kaçırmayın güzel inecek gibi duruyor. Saat geldi.
Öncelikle uğraşlarıniz ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.Herseyin siparişini verdim ama sistemi montajlama hakkında hic bi fikrim yok nerden toptabilirim tavsiye verirmisiniz.Aklima vatan bilgisayar geldi orda toplarlarmi.
QP bilişim eğer istanbul içindeyseniz ücret karşılığı yapıyor. Başka bir yer bilmiyorum. Vatan ve Mediamarkt başka yerden alınan ürünler olduğu için yapmıyormuş daha önce araştırmıştım.