Sistem Önerme

Drnc TekKrar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=Helvetica, Arial, sans-serif]2000$'a güvenli bir siteden önerebileceğiniz en iyi sistem nedir ?Tl üzerindende önerebilirsiniz Şimdiden teşekkürler ^^[/font]

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
İnventus derim. Hiç başınız,kesinlikle ağrımaz. 4 dörtlük, en kaliteli şekil de toplar,test eder,yollarlar.
Satış sonrası, sattıkları malında ,arkasındadırlar.

Size oradan bi makina topluyabilirim. Monitör dahilmi.

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Tamam, iyi bi makina önereceğim.

Bu makina epey bi oyun canavarı oldu. Oyun ağırlıklı olacağını düşündüğüm için intel önerdim. Eğer profesyonel uygulamalara yönelik isterseniz ,AMD ryzen daha mantıklı olabilir.
Döviz durumuna göre, 12000 TL YE ,yaklaştım.
 İşlemciyi 8700K da yapabiliriz,ama,overclock düşnmüyorsan hiç gerek yok. K ile K sız olanın performnas olarak pek bi farkı yok çünkü. Anakartı ,overclock yapmazsan bile ,SON NESİL z370 ÇİPSET SEÇTİM.

43c0ca237e.png

46df03869d.png

KS

Drnc TekKrar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Çok teşekkürler ama monitörümde dahil olacaktı sanırım monitör koymamışsınız?

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Monitör dahil olacaksa ,mecburen bi yerlerden kısacağz. Ona göre tekrar bi bakalım. :)

KS

Drnc TekKrar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sitede toplama ve test olayına ek ücret alınıyor mu ? Ve kesinlikle güvenilirdir değil mi ?

Bu arada sanırım sadece İstanbul'da şubeleri var. :(

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Ek ücret alınmıyor. Firma benim gözümde bir numara. google den iyice araştırın. Dediklerimde haklı olduğumu göreceksiniz.
şU monitör çok iyi. 144 hz. 1070 Ti ekran kartına zaten 60 hz monitör olmaz.
https://www.sinerji.gen.tr/benq-24-xl2411-1ms-144hz-d-subdvihdmi-gaming-monitor-pmu402554
İşlemcimizi i5 8500 VE kasamızda şu yaparsak,sanırm 12000 tl bandını pek geçmiyoruz.8500 6 çekirdek bir işlemcidir ve 6700K ,7700k Performans olarak aynıdır. iSTERSENİZ ,NOCTUA SOĞUTUCU YERİNE 250 TL CİVARI Bİ SOĞUTUCUDA TAKABİLİRİZ. Bütçe biraz daha düşer. 8500, 8700 KADAR ISINAN Bİ İŞLEMCİ DEĞİL.
https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=9562
https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=9414
https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=9023

KS

Drnc TekKrar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemciyi düşürmek yerine ekran kartını 1050 yapsak ileride işlemci yerine ekran kartı alsam daha iyi olmaz mı ?

Ek olarakta mesela Vatan'da Windows 10 home u 1000 tl ye yakın fiyata satıyor sanırım bu önerdiklerinizde işletim sistemi yok

@uğur.gozaydın Sinerjide kasayı toplu bir şekilde veriyorlar mı ? Parça testi yapılıyor mu ? Birde bu konulardan ek ücret alıyorlar mı ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Sinerji Bilgisayar toplama ve sonrasında tüm sürücüler ile birlikte stabil olarak çalıştığını test ederek teslimatı yapıyor bedeli 5.00$ yani şuan ki kurdan 36,58 TL. Sistem gayet iyi oldu ama acelen yoksa NVIDIA 2000 serisi ilk kartlar çıkışını yaptı 2080 ve 2080 Ti modelleri giriş yaptılar diğer alt modellerde çıkışını 1/2 ay içinde yapsın 1000 serisinin fiyatları biraz aşağı çekilir 2000 serisi onların yerini alır bu sırada INTEL 9. nesil işlemcilerde geliyor bence beklemekte fayda var 12.000/13.000 TL civarı sistem baya büyük masraf sonuçta yeni ürünler gelirken acele etmek mantıksız olur.

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Drnc TekKrar' Alıntı:
İşlemciyi düşürmek yerine ekran kartını 1050 yapsak ileride işlemci yerine ekran kartı alsam daha iyi olmaz mı ?

Ek olarakta mesela Vatan'da Windows 10 home u 1000 tl ye yakın fiyata satıyor sanırım bu önerdiklerinizde işletim sistemi yok

@uğur.gozaydın Sinerjide kasayı toplu bir şekilde veriyorlar mı ? Parça testi yapılıyor mu ? Birde bu konulardan ek ücret alıyorlar mı ?

İşlemciyi tekrar 8700K yapabilirsiniz tabi ki. E.kartını da GTX 1060 
yaparsanız, bütçeniz hemen hemen aynı kapıya çıkar. GTX 1050 epey zayıf kalır,bu makinada ,çok sırıtır.

KS

Drnc TekKrar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bu önerdiğiniz Sinerji veya İnventusda işletim sistemi ne kadara denk geliyor çünkü vatanda windows 10 home 1000 tl civarı olması lazım bu sistemlere ek işletim sistemi gerekmeyecek mi ? Veya kurulmuş şekilde falan mı gelecek ?

Hemde eğer yeni ekran kartlarının işlemcilerin vb. gelmesini beklersem ne kadar beklemem gerekir ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Windows 'a 1000 TL para vermenize gerek yok gittigidiyor ve n11 gibi sitelerden tek kullanımlık KEY alabilirsiniz 15 ile 100 TL arasına.

KS

Drnc TekKrar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bende orjinal CD si var ama başka bir bilgisayarımda kurulu yeni alacağımada kurabilirmiyim ?
Hemde ne kadar beklemem gerekir işlemcilerin vb çıkmasına? üstte sorduğum gibi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Benim söylediğim KEY 'ler bildiğim kadarı ile tek kullanımlık ama açıklamalarında yazar zaten almadan önce bakarsınız olmadı sorarsınız. Sizde ki Orjinal CD 'de ki KEY tek PC içindir muhtemel olarak bu yüzden başka bir PC kurarsınız ancak etkinleştiremezsiniz. Ekran kartları duyruldu önümüzde ki ay ortasında satışa çıkacak ancak üst seviyeler için bu satış şuan ön siparişteler ve 2080 / 2080 Ti modelleri satışa çıkacak önce giriş fiyatları 7.000 TL 2080 için 2080 Ti için 10.000 TL yani bu modeller için beklemenize gerek yok çok pahalılar bütçenizi aşarlar 2070 'i beklemelisiniz o alt modeller muhtemelen 2 ay sonra gelir Ekim-Kasım ayı civarı yani beklerseniz onları bekleyin INTEL 9. nesiller için çıkış tarihleri Ekim ayı dendi INTEL tarafından onlarıda Kasım gibi şatışta görürsünüz. Beklerseniz bütçenizide arttırıma fırsatınız olur biraz. Bu yeni serilerden PC 'nizi toplarsınız daha uzun ömürlü ve performanslı olur.

KS

Drnc TekKrar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin Aklımdaki sistem senin önerdiğin şuanlık. Sinerjiden bu sistemi nasıl alabilirim.Bana para elden gelecek bu parayı bir karta falan mı yatırmalıyım bir tavsiyen varmıdır ? Önceden ininal kart ile internetten alışveriş yaptım ama ininal kart aylık sadece 700 tl falan kabul ediyor lazım başka önerdiğin bir kart vb. varmıdır ?
Yaşadığım şehirde sinerji bayiisi olmaması lazım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Sinerji Üsküdar 'da ve kargo gelecektir sana gidip elden alamazsın. Aynı şekilde Teknobiyotik.com veya Eksen Bilgisayar mağazası olmayan firmalar ayrıca İtopya 'da 1 tane mağaza var ve Kadıköy 'de oda kargolanacak İstanbulda 'değilsen. Gidip elden alabileceğin ve senin yaşadığın yerden alabileceğin tek mağaza Vatan Bilgisayar ve malesef her ürün yok Vatan 'da vede genelde çinli alternatif markalar oluyor bu yüzden kredi kartı ile birisine çektirmen gerek sen o kişiye elden verirsin bu tür online satış mağazalarını kullancaksan. Başka bir tavsiyem yok bu ödeme yöntemi konusunda. istersen Hepsiburada.com 'dan bakabilirsin aynı parçalara ama satıcı Hepsiburada 'nın kendisi olsun buna dikkat et senin açından en mantıklısı bu gibi İstanbul 'da değilsen.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri