Merhabalar
Dün sabahtan bu yana bir sorunla karşı karşıyayım... Sabah pcyı açtım herşey yolundaydı...sonra normal şekilde kapattım.yarım saat sonra tekrar açmaya çalıştım... Daha önce görmediğim bir ekran geldi.
Hatırladığım kadarıyla başka bir işletim sistemi kullanmak için f9 yeniden denemek için f8 e falan basın yazıyordu... Ne yaptıysam açamadım Windowsu...
Biraz araştırdım önbellek silinmiş tir falan yazıyordu Windows 10 usb ile yeniden kurmaya çalıştım biostan bootu Flash Disk ayarladım kurulumdan önceki ekrandan onarma kısmına girdim ama onarmadı...
Daha sonra komut isteminden disk part Ä girdim list Disk dedim SSD yi göremedim
Yani SSD hiçbişekilde Bios hariç biyerde görünmüyor
Şimdi bu bozuldu mu durup dururken yoksa bi çaresi var mı acaba?
Birde hiçbişey değiştirmeme rağmen bazen Bios ta görünüyor bazen görünmüyor
Dün sabahtan bu yana bir sorunla karşı karşıyayım... Sabah pcyı açtım herşey yolundaydı...sonra normal şekilde kapattım.yarım saat sonra tekrar açmaya çalıştım... Daha önce görmediğim bir ekran geldi.
Hatırladığım kadarıyla başka bir işletim sistemi kullanmak için f9 yeniden denemek için f8 e falan basın yazıyordu... Ne yaptıysam açamadım Windowsu...
Biraz araştırdım önbellek silinmiş tir falan yazıyordu Windows 10 usb ile yeniden kurmaya çalıştım biostan bootu Flash Disk ayarladım kurulumdan önceki ekrandan onarma kısmına girdim ama onarmadı...
Daha sonra komut isteminden disk part Ä girdim list Disk dedim SSD yi göremedim
Yani SSD hiçbişekilde Bios hariç biyerde görünmüyor
Şimdi bu bozuldu mu durup dururken yoksa bi çaresi var mı acaba?
Birde hiçbişey değiştirmeme rağmen bazen Bios ta görünüyor bazen görünmüyor