Arkadaşlar merhaba ben bir sistem buldum almayı düşünüyorum bakarsanız sevinirim bütçe maksimum 17k sistem bu https://www.itopya.com/vok-vader_h22623
Kasayı thermalkte yapıyorum
Ssd mld m300 1 TB
Toplam 12400tl yapıyor
Monitör olarak
www.akakce.com
Klavye
www.akakce.com
Mouse
www.akakce.com
Sistem bu şekilde nasıl olmuş bu fiyata daha iyisi olurmu tavsiyelerinizi bekliyorum ekran kartı Nvidia olursa iyi olur
Kasayı thermalkte yapıyorum
Ssd mld m300 1 TB
Toplam 12400tl yapıyor
Monitör olarak

ViewSonic VX2718-P-MHD 27" 1 ms Full HD Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic VX2718-P-MHD 27" 1 ms Full HD Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic VX2718-P-MHD 27" 1 ms Full HD Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!

SteelSeries Apex 3 TKL RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Apex 3 TKL RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Apex 3 TKL RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.505,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!

SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 748,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!