Öneri Sistem Tavsiyesi

immortal_14

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Arkadaşlar merhaba,
Yeni bir sistem almayı planlıyorum. Alacağım sistem min 4-5 yıl götürsün istiyorum. Elektrik mühendisiyim. Bilgisayar, genelde işlerim için kullanılacak (Programlama vs) Ama oyun kısmında da üzmesin istiyorum. (Çoğunlukla oynadığım oyunlar: Fifa, FM, Cs, Valorant.) Sistemi 1080p de kullanacağım.
Aklımda aşağıdaki sistem var. (Bütçe 23K). (İntel+Nvidia düşünüyorum)
Düşünceleriniz nedir? Bu fiyata bu sistem alınır mı? Kampanya vs beklemek gerekir mi?

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
güzel alınabilir
Arkadaşlar merhaba,
Yeni bir sistem almayı planlıyorum. Alacağım sistem min 4-5 yıl götürsün istiyorum. Elektrik mühendisiyim. Bilgisayar, genelde işlerim için kullanılacak (Programlama vs) Ama oyun kısmında da üzmesin istiyorum. (Çoğunlukla oynadığım oyunlar: Fifa, FM, Cs, Valorant.) Sistemi 1080p de kullanacağım.
Düşünceleriniz nedir? Bu fiyata bu sistem alınır mı? Kampanya vs beklemek gerekir mi?

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,486
Arkadaşlar merhaba,
Sistem gayet iyi alınır

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
Arkadaşlar merhaba,
Kotu değil ama ben olsam almam
3060ti+i5 12400f li alırım özelleştirir tüm parçaları güzel yaparım boylece kolay upgrade edebilirim tabi tercih sizin sistem 3070 acısından baya iyi

KS

immortal_14

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Kotu değil ama ben olsam almam
3060ti+i5 12400f li alırım özelleştirir tüm parçaları güzel yaparım boylece kolay upgrade edebilirim tabi tercih sizin sistem 3070 acısından baya iyi
Hocam hangi parçalar özelleştirilmeli sizce? B660m-k yeterli olmaz mı? (Misal i7 için , 4070 için)

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Bu saatten sonra adam akıllı kampanya zor olur bence veya size uymayabilir. Sistem güzel.

KS

immortal_14

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Bu saatten sonra adam akıllı kampanya zor olur bence veya size uymayabilir. Sistem güzel.
Ben de öyle tahmin ediyorum hocam. Belki bu sistemi de bu fiyata bulamayabiliriz ileriki zamanlarda. Belli olmaz. Bu sebeple bilgili arkadaşlarıma sorum fazla vakit kaybetmeden karar vermek istiyorum.

KS

immortal_14

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Eğer ileri dönük kurmak istiyorsan karttan kısıp işlemci ve anakarta ağırlık vermen gerekir

Peki ne gibi bir farkı olur bu zahmete değecek
Şartlar uygun olursa 4070, i7 yükseltmeyi düşünüyorum. Hangi değiştirmeleri yapmak sağlıklı olur?

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
Bence anakart

ASUS PRIME Z690M-PLUS D4 5333MHz(OC) DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI DP mATX Anakart​

Psu rog strix 650gold ile
M2ssd kingston 1tb
Hdd 1tb
Buda suanlik 3070 kullanmaya devam edeceğinizi düşünürsek daha sonradan artirabilirsiniz

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,486
Hocam PSU için kartı değiştirirken alman sana daha uyguna gelir

4070 Tİ için de min 750W alman gerekir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri