Sistem Toplama Konusunda Önek Hatası Veriyor

KS

mehmettasdemir

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
61
Tm değiş kardeşim 4 e tak
Denedim yine aynı hocam otomatik onarıma hazırlanıyor. Sistem tanımlama yapılmadı onarılmadı diyip sorun gider veya bilgisayarı kapat çıkıyor. Hocam arıza koduna baktım ssd görmüyor. Bios ekranında var ama Windows yükleme kısmında yok

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
Denedim yine aynı hocam otomatik onarıma hazırlanıyor. Sistem tanımlama yapılmadı onarılmadı diyip sorun gider veya bilgisayarı kapat çıkıyor. Hocam arıza koduna baktım ssd görmüyor. Bios ekranında var ama Windows yükleme kısmında yok
Format başlatma ekranında komut satırıni açıp diski kontrol edelim bakalım orada gözüküyor mu birde SSD yi nereye takiliydi kaçıncı slota

KS

mehmettasdemir

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
61
Format başlatma ekranında komut satırıni açıp diski kontrol edelim bakalım orada gözüküyor mu birde SSD yi nereye takiliydi kaçıncı slota
Diskpart yazdım gözükmüyor hocam format kısmında. Bios da gözüküyor ama. PC4.0 ekran kartının üstündeki ne takılı. Az önce M2 söküp kendi PC ne taktım orada dosyaya erişimim var açıldı gözüküyor.

KS

mehmettasdemir

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
61
BIOS sıfırlama işlemi ama en kapsamlı sıfırlama bu anakartin modelini yaz CMOS de oradaki pinleri tespit et kısa devre yapacaksın 10/15sn kadar ondan sonra normal şekilde devam edeceksin
2 pine kontrol kalemi ile 10 sn tuttum ve bios pilini çıkardım 5 dk bekledikten sonra tekrardan taktım aynı devam ediyor.
Hocam peki m2. yi söküp kendi pc de takıp sıfırlayıp tekrardan takayım sonra bakayım yüklenecek mi diye bu şekil de yapayım mı bir de?

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
2 pine kontrol kalemi ile 10 sn tuttum ve bios pilini çıkardım 5 dk bekledikten sonra tekrardan taktım aynı devam ediyor.
Hocam peki m2. yi söküp kendi pc de takıp sıfırlayıp tekrardan takayım sonra bakayım yüklenecek mi diye bu şekil de yapayım mı bir de?
Allah Allah gelmesi lazım artık sende M2 varsa ekstra onu yeni sisteme taksana

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri