Tek ram ile dener misin@Kürşat Kütükçü hocam baktınız mı ?
Tek ram ile dener misin@Kürşat Kütükçü hocam baktınız mı ?
Tek ram var zaten hocam o da soldan 2.ye takılı yerlerini değiştirebilirim amaTek ram ile dener misin
Tm değiş kardeşim 4 e takTek ram var zaten hocam o da soldan 2.ye takılı yerlerini değiştirebilirim ama
Denedim yine aynı hocam otomatik onarıma hazırlanıyor. Sistem tanımlama yapılmadı onarılmadı diyip sorun gider veya bilgisayarı kapat çıkıyor. Hocam arıza koduna baktım ssd görmüyor. Bios ekranında var ama Windows yükleme kısmında yokTm değiş kardeşim 4 e tak
Format başlatma ekranında komut satırıni açıp diski kontrol edelim bakalım orada gözüküyor mu birde SSD yi nereye takiliydi kaçıncı slotaDenedim yine aynı hocam otomatik onarıma hazırlanıyor. Sistem tanımlama yapılmadı onarılmadı diyip sorun gider veya bilgisayarı kapat çıkıyor. Hocam arıza koduna baktım ssd görmüyor. Bios ekranında var ama Windows yükleme kısmında yok
Diskpart yazdım gözükmüyor hocam format kısmında. Bios da gözüküyor ama. PC4.0 ekran kartının üstündeki ne takılı. Az önce M2 söküp kendi PC ne taktım orada dosyaya erişimim var açıldı gözüküyor.Format başlatma ekranında komut satırıni açıp diski kontrol edelim bakalım orada gözüküyor mu birde SSD yi nereye takiliydi kaçıncı slota
CMOS reset yapalım birde öyle bakalımDiskpart yazdım gözükmüyor hocam format kısmında. Bios da gözüküyor ama. PC4.0 ekran kartının üstündeki ne takılı. Az önce M2 söküp kendi PC ne taktım orada dosyaya erişimim var açıldı gözüküyor.
Cmos ne oluyor hocam?CMOS reset yapalım birde öyle bakalım
BIOS sıfırlama işlemi ama en kapsamlı sıfırlama bu anakartin modelini yaz CMOS de oradaki pinleri tespit et kısa devre yapacaksın 10/15sn kadar ondan sonra normal şekilde devam edeceksinCmos ne oluyor hocam?
2 pine kontrol kalemi ile 10 sn tuttum ve bios pilini çıkardım 5 dk bekledikten sonra tekrardan taktım aynı devam ediyor.BIOS sıfırlama işlemi ama en kapsamlı sıfırlama bu anakartin modelini yaz CMOS de oradaki pinleri tespit et kısa devre yapacaksın 10/15sn kadar ondan sonra normal şekilde devam edeceksin
Allah Allah gelmesi lazım artık sende M2 varsa ekstra onu yeni sisteme taksana2 pine kontrol kalemi ile 10 sn tuttum ve bios pilini çıkardım 5 dk bekledikten sonra tekrardan taktım aynı devam ediyor.
Hocam peki m2. yi söküp kendi pc de takıp sıfırlayıp tekrardan takayım sonra bakayım yüklenecek mi diye bu şekil de yapayım mı bir de?
ancak kendi M2 yi söküp buna takabilirim. İstersen bu yeni olanı da kendi sistemime takıp deniyeyim.Allah Allah gelmesi lazım artık sende M2 varsa ekstra onu yeni sisteme taksana
Kendi M2 sok yeni sisteme deneancak kendi M2 yi söküp buna takabilirim. İstersen bu yeni olanı da kendi sistemime takıp deniyeyim.
Akşam eve gidince halledeyim hocamKendi M2 sok yeni sisteme dene
Denedim benim M2 de çalıştı ama 4800 mhz de tutup deneme amacıyla xmp tekrardan açtım yine aynı hatayı verdiKendi M2 sok yeni sisteme dene
Ayn muhtemeldir iyi yapmışsınDenedim benim M2 de çalıştı ama 4800 mhz de tutup deneme amacıyla xmp tekrardan açtım yine aynı hatayı verdi.
Satıcı ile iletişime geçtim ramleri yollayın dedi test etmek için bakalım nasıl olacak.
Yapmadığımız ayar kalmadı sonuçta hocam. Artık bizden çıktı galibaAyn muhtemeldir iyi yapmışsın