ilk bilgisayarım hariç ,o da dandikti zaten 2 pc de laptop oldu benim,monster var şu an oyunlarda vs kalite iyi güzel ama normal bi pc toplamak istiyorum.
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]ben normalde 2060s alıcam diyodum hep,[/font][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif] bugün bi arkadaş 5700xt yi söyledi. [/font]10k yı geçmese çok iyi olurdu fiyat ama şu dolar fırlaması yüzünden o pek mümkün değil gibi,eğer mümkünse 2060-2070 vs 5700xt farkı ne ,hangisi daha iyi bu konuyu bir tık açabilir misiniz?
uzun yıllar oyun , belki ileride yayın yapmamı sağlayacak bir pc lazım bana. parçalarını uzun süre değiştirmeyi ,takviye yapmayı gerektirmeyecek. o yüzden tam olsun istiyorum ama fiyat hergün artıyor değişiyor.
Kasada rgb özellikleri öne çıksın istiyorum bi tık ,hava akışı en iyi olanı bilmiyorum ama görüntüsü en güzel olan msi olanlar galiba.ikisi de en iyi olan hangisi?
Bundan sonra da 3k tahmini bütçe ile monitör + kulaklık lazım.
ss arctis 5 düşünüyorum o nasıldır ,monitör için de 27 inç 1 ms monitörlere baktım msi optix modellerini düşünüyorum ,size de bi danışmak istedim.
Ekstra olarak mouse önerisi de alabilirim ,şuan logitech g300s kullanıyorum normalde memnundum da geçen az bi çay döküldü üstüne psikolojik olarak mı bilmiyorum yavaşladı gibime geliyo oyun oynarken falan rahat edemiyorum.