Sistem Toplama Tavsiyesi 2 Seçenek

rebnEc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Herhaba Arkadaşlar,

Eşime bir sistem toplamak istiyorum.Fakat sizin kadar bilgimiz yok bize yardımcı olmanızı rica ediyorum.

Not: Eşim Pubg Mobile seviyor ve oyun oynarken ''KASMADAN'' rahat ve akıcı şekilde oynatıcak sisteme ihtiyaçımız var şimdiden desteğini gösteren herkese teşekkürler.

Bütçemiz 5.500 TL ( Monitör + Kasa )

KS

rebnEc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
ugur.gozaydin' Alıntı:
Biraz bakıp size sistem önerisi yapacağım.

Uğur merhaba, daha önceden senin desteğinle sistem aldım çok memnunum.Seni tekrardan görmek beni mutlu etti.Şöyle bi fikrim var monitörü ikinci el mi alsam kasaya daha cok pay kalması için?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Olabilir ama AOC 24" 24G2U5/BK 75Hz 1ms IPS - 999 TL ben bu ürünü düşünmüştüm hazır indirimdeyken. Siz ne dersiniz bilemem 4.5K fiyata PUBG Mobile tarzı oyunları oynatacak sistem kurulur.

Aslında ben daha çok şeyde zorlandım biraz baktım sistemlere de yani biraz kaba sistemler bir kadına göre değil. Hazır ürünlerdeki kasa vs. çok şekilsiz F/P seçilmiş hep o yüzden biraz kararsız kaldım piyasaya baktığımda. Şöyle düşündüm eğer siz kurabilirseniz ben bileşen bileşen ayrı ayrı sitelerden öneri yapayım ne dersiniz? Sizin bu konuda fikriniz nedir?

KS

rebnEc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
ugur.gozaydin' Alıntı:
Olabilir ama AOC 24" 24G2U5/BK 75Hz 1ms IPS - 999 TL ben bu ürünü düşünmüştüm hazır indirimdeyken. Siz ne dersiniz bilemem 4.5K fiyata PUBG Mobile tarzı oyunları oynatacak sistem kurulur.

Aslında ben daha çok şeyde zorlandım biraz baktım sistemlere de yani biraz kaba sistemler bir kadına göre değil. Hazır ürünlerdeki kasa vs. çok şekilsiz F/P seçilmiş hep o yüzden biraz kararsız kaldım piyasaya baktığımda. Şöyle düşündüm eğer siz kurabilirseniz ben bileşen bileşen ayrı ayrı sitelerden öneri yapayım ne dersiniz? Sizin bu konuda fikriniz nedir?

hiçbir sorun yok, biz sadece kasmadan ve akıcı rahat oynatıcak bir sistem istiyoruz tabi bu bütçeye mümkün mü bilmiyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
KS

rebnEc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
ugur.gozaydin' Alıntı:

Çok teşekkür ederim Uğur bey, Şimdi eşim bi teklifte bulundu benimde çok hoşuma gitti :)) benim şuan aktif kullandığım monitörü ona vericem bende kendime 240Hz monitör alıcam 240 tavsiyede bulunabilir misiniz AOC iptal ediyoruz yani

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Monitör iptal ise sistemi o para ile biraz daha iyi yapabiliriz yada siz 240Hz monitöre mi aktaracaksınız o 1000 TL yi?

Bu arada monitör için ne kadar bütçeniz var onuda öğrenmem gerek. Birde 1080p olacak dimi?

KS

rebnEc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
ugur.gozaydin' Alıntı:
Monitör iptal ise sistemi o para ile biraz daha iyi yapabiliriz yada siz 240Hz monitöre mi aktaracaksınız o 1000 TL yi?

Bu arada monitör için ne kadar bütçeniz var onuda öğrenmem gerek. Birde 1080p olacak dimi?

1.000 tl kasada bıraksak çok değişim olur mu ?

240Hz olarak limitleri zorlarım şuan bir bütçe belirtmiyorum siz kesinlikle memnun kalıcağım modeli önerebilirsiniz.

bu arada kendi sistemim;

9900KF
16 Gb ram 3200mhz
rtx 2080 super

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
1000 TL yi kasada bırakırsak evet çok şey değişir. Daha iyi bir ekran kartı veya CPU seçimi olur ve hatta 3-5 farklı yerden değilde en fazla 2-3 siteden öneri yapabilirim.

240 Hz değilde madem bütçenizde var en iyi 1080p monitörü önereyim size. ASUS 27" VG279QM 1Ms 280Hz IPS - 3.363 TL bu ürünü alın geçin. Çok çok düşük bir Input Lag değeri vardır. Bu kadar yüksek hertz ürün istediğinize göre rekabetçi oyunlar oyunuyorsunuz. Bu ürün sizi fazlasıyla tatmin eder. Zaten biraz araştırırsanız neredeyse hiç olusumsuz eleştirisini bulamazsınız.

KS

rebnEc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
ugur.gozaydin' Alıntı:
1000 TL yi kasada bırakırsak evet çok şey değişir. Daha iyi bir ekran kartı veya CPU seçimi olur ve hatta 3-5 farklı yerden değilde en fazla 2-3 siteden öneri yapabilirim.

240 Hz değilde madem bütçenizde var en iyi 1080p monitörü önereyim size. ASUS 27" VG279QM 1Ms 280Hz IPS - 3.363 TL bu ürünü alın geçin. Çok çok düşük bir Input Lag değeri vardır. Bu kadar yüksek hertz ürün istediğinize göre rekabetçi oyunlar oyunuyorsunuz. Bu ürün sizi fazlasıyla tatmin eder. Zaten biraz araştırırsanız neredeyse hiç olusumsuz eleştirisini bulamazsınız.

tamamdır Uğur Bey, Monitör olarak çevremde bazı kişiler BenQ 2546 ve AUROS KD25F öneri bu monitör onlar gibi kaliteli mi bilmediğimden soruyorumda

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Eğer verebilirseniz ekran kartınızda hazır çok güçlü bir GPU Samsung 27" Odyssey G7 1 ms 240 Hz 2K QLED HDR600 1000R RGB Oyuncu Monitörü - 5499.00 TL bu ürünü öneririm.

BenQ 2546 ve AUROS KD25F bu ürünler TN panel size zaten söyledim size önerdiğim IPS monitör TN kadar hızlı zaten. Gerek yok bence TN seçip görsel deneyimden feragat etmeye. Bence TN almayın dediğim gibi ya VA yada IPS alın. Önerdiğim Samsung monitör dünyanın ilk 2K 240Hz VA panel ürünüdür. Çok çok iyi yani alabilirseniz ekran kartınıza en mantıklı ürün Samsung bu önerdiğim üründür.

KS

rebnEc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
ugur.gozaydin' Alıntı:
Eğer verebilirseniz ekran kartınızda hazır çok güçlü bir GPU Samsung 27" Odyssey G7 1 ms 240 Hz 2K QLED HDR600 1000R RGB Oyuncu Monitörü - 5499.00 TL bu ürünü öneririm.

BenQ 2546 ve AUROS KD25F bu ürünler TN panel size zaten söyledim size önerdiğim IPS monitör TN kadar hızlı zaten. Gerek yok bence TN seçip görsel deneyimden feragat etmeye. Bence TN almayın dediğim gibi ya VA yada IPS alın. Önerdiğim Samsung monitör dünyanın ilk 2K 240Hz VA panel ürünüdür. Çok çok iyi yani alabilirseniz ekran kartınıza en mantıklı ürün Samsung bu önerdiğim üründür.

kasa hariç max vericeğim kontrol ettim 3,000 tl

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri