Sistem Toplarken Hangi Kargoyu Seçeyim?

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Selam Dostlar,

Bazı eksik parçarları yeniden sipariş ediyorum da ups ve yurtiçi kargo seçeneği var ups daha iyi değil mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Şehire ve bölgeye göre değişir. İki firma da genel olarak iyidir. Kendi bölgemde ikisini de denedim ve herhangi bir problemle karşılaşmadım. Şahsen ups'yi tercih ederdim.

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Şehire ve bölgeye göre değişir. İki firma da genel olarak iyidir. Kendi bölgemde ikisini de denedim ve herhangi bir problemle karşılaşmadım. Şahsen ups'yi tercih ederdim.
Bende upsyi tercih ettim ne bileyim daha problemsiz getirirler diye düşündüm.
Bulunduğum bölgede yurtiçi problemsiz çalıştığını biliyorum ama risk aldım sanırım.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Bulunduğum bölgede yurtiçi problemsiz çalıştığını biliyorum ama risk aldım sanırım.
Ülkemizde çok aktif değil aslında ups ancak problem yaşatmazlar bence. Diğer firmalar kadar yoğun olmadığından hizmetleri kalitelidir diye düşünüyorum

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Ülkemizde çok aktif değil aslında ups ancak problem yaşatmazlar bence. Diğer firmalar kadar yoğun olmadığından hizmetleri kalitelidir diye düşünüyorum
Valla deneyeceğiz hocam belki deneyimi olanlar yazar diye düşündüm kimse yazmadı :) sağolun

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Bazı eksik parçarları yeniden sipariş ediyorumda

ups ve yurtiçi kargo seçeneği var ups daha iyi değil mi?
Ben olsam yurtiçi seçerdim çalıştığım yerde sürekli kargocuları görüyorum yurtiçinde büyük araçlarda en az 2 personel varken ups de büyük araçta 1 personel var adam koca arabayı tek başına dolduruyor yurtiçi personelleri daha rahat çalışıyor daha özenli çalışıyor

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Ben olsam yurtiçi seçerdim çalıştığım yerde sürekli kargocuları görüyorum yurtiçinde büyük araçlarda en az 2 personel varken ups de büyük araçta 1 personel var adam koca arabayı tek başına dolduruyor yurtiçi personelleri daha rahat çalışıyor daha özenli çalışıyor
Valla hocam aklıma geldi bu ama artık çok geç kargolamışlar bile. Paket hasarlı gelirse sanırım iade edip yurtiçiyle tekrar sipariş edeceğim.

Sistem toplamak cidden zor bide monitör aldım risk almamalıydım...

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Valla hocam aklıma geldi bu ama artık çok geç kargolamışlar bile. Paket hasarlı gelirse sanırım iade edip yurtiçiyle tekrar sipariş edeceğim.

Neyse sıkma canını belki ürün ağır olacağından 2 kişilik ekiple gelebilirler kutuyu açarkene video çekmeyi unutma

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269

Evet bu durum kötü oluyor. Vatan, Mediamarkt, Teknosa gibi yerel marketler keşke f/p olsa da sorunsuz gidip alabilsek

• Üzgün
Reactions: XXL

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Ben de olsam UPS seçerdim sorun yaşayana çok az denk geldim, hayırlı olsun bu arada hocam

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Ben de olsam UPS seçerdim sorun yaşayana çok az denk geldim, hayırlı olsun bu arada hocam
Çok teşekkür ederim hocam sizinde yardımınızla beraber toplamıştık sistemi, Bütün parçalar geldi monitörü bekliyorum:)

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Deneyimlerime göre söyledim sürat kargoyu eve getirmiyor Aras geç geliyor yurtiçi de herhangi bir sıkıntı yaşamadım ve gayette hızlı upsyi deneyimlemedim.
ben zaten ups için sormuştum hocam :) ups ilk defa deniyorum acaba pakete dikkat ederler mi bam güm atarlar mı

The Mehmet TR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
UPS çok ksliteli ve koruyucu bir şekilde kargonuzu size ulatırıyor merak etmenize gerek yok yani belki biraz geç gelebilir ama onun dışında problem olmaz

• Beğen
Reactions: XXL

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri