Bende upsyi tercih ettim ne bileyim daha problemsiz getirirler diye düşündüm.Şehire ve bölgeye göre değişir. İki firma da genel olarak iyidir. Kendi bölgemde ikisini de denedim ve herhangi bir problemle karşılaşmadım. Şahsen ups'yi tercih ederdim.
Ülkemizde çok aktif değil aslında ups ancak problem yaşatmazlar bence. Diğer firmalar kadar yoğun olmadığından hizmetleri kalitelidir diye düşünüyorumBende upsyi tercih ettim ne bileyim daha problemsiz getirirler diye düşündüm.
Bulunduğum bölgede yurtiçi problemsiz çalıştığını biliyorum ama risk aldım sanırım.
Valla deneyeceğiz hocam belki deneyimi olanlar yazar diye düşündüm kimse yazmadıÜlkemizde çok aktif değil aslında ups ancak problem yaşatmazlar bence. Diğer firmalar kadar yoğun olmadığından hizmetleri kalitelidir diye düşünüyorum
Ben olsam yurtiçi seçerdim çalıştığım yerde sürekli kargocuları görüyorum yurtiçinde büyük araçlarda en az 2 personel varken ups de büyük araçta 1 personel var adam koca arabayı tek başına dolduruyor yurtiçi personelleri daha rahat çalışıyor daha özenli çalışıyorBazı eksik parçarları yeniden sipariş ediyorumda
ups ve yurtiçi kargo seçeneği var ups daha iyi değil mi?
Valla hocam aklıma geldi bu ama artık çok geç kargolamışlar bile. Paket hasarlı gelirse sanırım iade edip yurtiçiyle tekrar sipariş edeceğim.Ben olsam yurtiçi seçerdim çalıştığım yerde sürekli kargocuları görüyorum yurtiçinde büyük araçlarda en az 2 personel varken ups de büyük araçta 1 personel var adam koca arabayı tek başına dolduruyor yurtiçi personelleri daha rahat çalışıyor daha özenli çalışıyor
Neyse sıkma canını belki ürün ağır olacağından 2 kişilik ekiple gelebilirler kutuyu açarkene video çekmeyi unutmaValla hocam aklıma geldi bu ama artık çok geç kargolamışlar bile. Paket hasarlı gelirse sanırım iade edip yurtiçiyle tekrar sipariş edeceğim.
Sistem toplamak cidden zor bide monitör aldım risk almamalıydım...
Hocam iyiki hatırlattınız video çekmeyi unuturdum ben sağolunNeyse sıkma canını belki ürün ağır olacağından 2 kişilik ekiple gelebilirler kutuyu açarkene video çekmeyi unutma
Evet bu durum kötü oluyor. Vatan, Mediamarkt, Teknosa gibi yerel marketler keşke f/p olsa da sorunsuz gidip alabilsekValla hocam aklıma geldi bu ama artık çok geç kargolamışlar bile. Paket hasarlı gelirse sanırım iade edip yurtiçiyle tekrar sipariş edeceğim.
Sistem toplamak cidden zor bide monitör aldım risk almamalıydım...
Çok teşekkür ederim hocam sizinde yardımınızla beraber toplamıştık sistemi, Bütün parçalar geldi monitörü bekliyorumBen de olsam UPS seçerdim sorun yaşayana çok az denk geldim, hayırlı olsun bu arada hocam
Bence sürat kargo,Aras kargo vb arasında en iyisi yurtiçi kargo ama upsyi seçin.Bazı eksik parçarları yeniden sipariş ediyorumda
ups ve yurtiçi kargo seçeneği var ups daha iyi değil mi?
Neden hocam yani fikrinizi merak ettimBence sürat kargo,Aras kargo vb arasında en iyisi yurtiçi kargo ama upsyi seçin.
Deneyimlerime göre söyledim sürat kargoyu eve getirmiyor Aras geç geliyor yurtiçi de herhangi bir sıkıntı yaşamadım ve gayette hızlı upsyi deneyimlemedim.Neden hocam yani fikrinizi merak ettim
ben zaten ups için sormuştum hocamDeneyimlerime göre söyledim sürat kargoyu eve getirmiyor Aras geç geliyor yurtiçi de herhangi bir sıkıntı yaşamadım ve gayette hızlı upsyi deneyimlemedim.
Upsyi zaten akılda kalite bir firma olarak kalıyor UPS okuduklarıma göre yani ederler merak etmeyin.ben zaten ups için sormuştum hocamups ilk defa deniyorum acaba pakete dikkat ederler mi bam güm atarlar mı
Aman hocam köyden at alıp kargoyu ben getirsem süratten daha hızlı olurBence sürat kargo,Aras kargo vb arasında en iyisi yurtiçi kargo ama upsyi seçin.
UPS çok ksliteli ve koruyucu bir şekilde kargonuzu size ulatırıyor merak etmenize gerek yok yani belki biraz geç gelebilir ama onun dışında problem olmazBende upsyi tercih ettim ne bileyim daha problemsiz getirirler diye düşündüm.
Bulunduğum bölgede yurtiçi problemsiz çalıştığını biliyorum ama risk aldım sanırım.
UPSyi amazonla deneyimlemiştim gayet dikkatli paketlemişlerdi.ben zaten ups için sormuştum hocamups ilk defa deniyorum acaba pakete dikkat ederler mi bam güm atarlar mı