Sistem Topluyorum Fikirlerinize İhtiyacım Var

DogukanCetin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar herkese merhaba. Laptop alma planlarım varken fikrim değişti ve sistem toplamaya karar verdim.

Kasa için maksimum bütçem 7000-7500TL (monitör hariç) bandında ve sizlerin bilgilendirmenize ihtiyacım var. Benim aşağı yukarı şu şekilde olacak dediğim sistemin özellikleri ve fiyatlandırması aşağıdaki fotoğrafta var. Sizce neleri değiştirmeliyim çıkartmalı ya da eklemeliyim? Aynı zamanda Ryzen 3.nesil işlemcileri ve yeni ekran kartlarını da bekliyorum. 7 Temmuz'da ülkemizde direk satışa sunulur mu? Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim. 

[img=700x450]https://i.hizliresim.com/2ONa8d.png[/img][/SIZE]

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
DogukanCetin' Alıntı:
Arkadaşlar herkese merhaba. Laptop alma planlarım varken fikrim değişti ve sistem toplamaya karar verdim.

Kasa için maksimum bütçem 7000-7500TL (monitör hariç) bandında ve sizlerin bilgilendirmenize ihtiyacım var. Benim aşağı yukarı şu şekilde olacak dediğim sistemin özellikleri ve fiyatlandırması aşağıdaki fotoğrafta var. Sizce neleri değiştirmeliyim çıkartmalı ya da eklemeliyim? Aynı zamanda Ryzen 3.nesil işlemcileri ve yeni ekran kartlarını da bekliyorum. 7 Temmuz'da ülkemizde direk satışa sunulur mu? Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim. 

Bu bütçeye biraz daha bekleyin 7 Temmuzda AMD Ryzen 3000 serisi satışa çıkacak size maks. 7.5K civarına dengeli performanslı bir makine öneririz.

KS

DogukanCetin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
DogukanCetin' Alıntı:

Bu bütçeye biraz daha bekleyin 7 Temmuzda AMD Ryzen 3000 serisi satışa çıkacak size maks. 7.5K civarına dengeli performanslı bir makine öneririz.

Haklısınız ben de bekleme kararı aldım bakalım neler olacak önümüzdeki günlerde..

KS

DogukanCetin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Yeni nesi RYZEN serisi bomba gibi geliyor hocam. Beklemede kalın...

Ryzen R7 3700X ve Radeon RX5700XT düşünüyorum hocam bakalım çok fahiş fiyatlarla karşılaşmazsam tabii..

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
5700XT alınacağınıza aynı paraya NVDIA Super kartlardan alabilrsiniz. NVIDIA onu gördü hamlesini yaptı onlara bakın işlemcide AMD iyi ama e.kartında NVIDA üst seviyede liderliği kimseye yedirmiyor.

KS

DogukanCetin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
5700XT alınacağınıza aynı paraya NVDIA Super kartlardan alabilrsiniz. NVIDIA onu gördü hamlesini yaptı onlara bakın işlemcide AMD iyi ama e.kartında NVIDA üst seviyede liderliği kimseye yedirmiyor.

Nvidia nın yeni kartları piyasada ne kadar fiyattan satışa sunulacak bakalım ona göre ekran kartı seçimi yapıp sistemi toplamayı düşünüyorum..

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
RTX 2060 Super hariç diğer kartlar aynı paradan çıkacak. RTX 2070 SUPER kartı RTX 2070 kartının yerine gelecek aynı fiyattan RTX 2070 kartı daha üretilmeyecek. Aynı şekilde RTX 2080 SUPER kartıda RTX 2080 fiyatından gelecek ve RTX 2080 kartı piyasadan kalkacak. Sadece RTX 2060 kartı 2 adet kalacak piyasada onunda sebebi RTX 2060 SUPER kartı 8 GB oldu RTX 2060 6 GB olduğu için o aynı paradan gelmeyecek ve RTX 2060 + RTX 2060 SUPER adında 2 kart olacak piyasada. Yani RTX 2060 kartı hariç diğer kartlar geldikleri kartın yerine gelecekler fiyatları değişmeyecek.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri