- Tepki
- 19
Yalan kanka bende de var ve Max 70 gördüm oda oda sıcaklığından ben duramıyorum normal dedimBir videoda işlemcinin stok fan ile ısinmaya müsait olduğunu stres testinde ise 90 dereceye dayandığını gördüm
Yalan kanka bende de var ve Max 70 gördüm oda oda sıcaklığından ben duramıyorum normal dedimBir videoda işlemcinin stok fan ile ısinmaya müsait olduğunu stres testinde ise 90 dereceye dayandığını gördüm
Ya sen ne anlamaz bir şeysin. 10400F İle konuşuyoruz tüm 10/11. nesli katıyorsun araya. Çekirdek sayısına bakılarak bir sonuca ulaşılmaz. Cahile bir şey anlatmak ne kadar zor.10 ve 11. Nesil i5 lere kotu dedin ya helal olsun sana
Her turlu i5 10/11 daha ii i3 12100 den daha ii 4/8 ile 6/12 karsilastirmak zaten ayri bi olay
Bende onun için termal macunu almaktan vazgeçtim. Gelsin hemen deneyeceğimYalan kanka bende de var ve Max 70 gördüm oda oda sıcaklığından ben duramıyorum normal dedim
Peki yük altında işlemci fanı aşırı sesli çalışıyor mu? Bir videoda o kadar sesli çalışıyor ki kulaklık takılıyken duyuyorum gibisinden bir laf vardıYalan kanka bende de var ve Max 70 gördüm oda oda sıcaklığından ben duramıyorum normal dedim
Cahil diyene bak.Ya sen ne anlamaz bir şeysin. 10400F İle konuşuyoruz tüm 10/11. nesli katıyorsun araya. Çekirdek sayısına bakılarak bir sonuca ulaşılmaz. Cahile bir şey anlatmak ne kadar zor.
Hayır pek sorun olmaz tekrar aynı şekilde yerine koy ve kapa.Hocam işlemci elime ulaştı fakat termal macun ayrı çıkmadı ve bende garanti seri numarası filan kontrol etmek için kutuyu actım. Termal macun direk fana sürülü olarak geldi ve ben kutuyu açtığım için kuruma vs olur mu anakart çarşamba günü gelecek
Peki bu kendisinde gelen termal macun işlemciyi tamamen kaplar mı hocamHayır pek sorun olmaz tekrar aynı şekilde yerine koy ve kapa.
Hocam herşey elime ulaştı bu arada fakat ekran kartı anakarta oturur mu onu hiç düsunmeden aldım ben ama10400F Şuan bile oyunlarda çoğu işlemciye göre düşük kalıyor zaman geçse ne olur o çekirdekler fayda etmez. Sen burada 1000 kelime de yazsan 10400F iyi olmayacak. İyiye çıkartman için gidip 10400F diye daha üst bir işlemci yapman gerekir o da imkansız. Oyunlar neye optimize olursa olsun 14 15.nesil çıktıktan sonra 6 çekirdek var diye 10400F mi kullanacaksın ?
Ekran kartları anakartlar hep standart zaten. Uymama gibi bir sıkıntı olmaz.Hocam herşey elime ulaştı bu arada fakat ekran kartı anakarta oturur mu onu hiç düsunmeden aldım ben ama
Pci pcie sorunu filan dedide bi arkadaşım ondan dolayı ikilemde kaldımEkran kartları anakartlar hep standart zaten. Uymama gibi bir sıkıntı olmaz.
Kartı oturmadım daha akşam deniyeceğimPCI Girişi ile alakalı bir sorun olsa kart oturmazdı onu anlarsınız.