- Tepki
- 889
Satılacaktı diye biliyorum.Şimdi aklıma geldi zaten ayın üyesi olarak GamePower IceBerg 360mm kazanmışınız yeter diye düşünüyorum
Satılacaktı diye biliyorum.Şimdi aklıma geldi zaten ayın üyesi olarak GamePower IceBerg 360mm kazanmışınız yeter diye düşünüyorum
O syqex değilmiydi?Satılacaktı diye biliyorum.
Evet anakart olduğu için 12900k daha mantıklı fakat bence 13. Nesil ya da AM5 e geçmek en mantıklısı ileri dönüşlülük açısından.5800x3d de güzel ama anakart alsanız 3-5k. Yani 12900k ile eşit performansı veriyor ama daha pahalıya geliyor. Bende 12900k daha mantıklı.
Net değilim karıştırmış olabilirim konuyu bulup bakacağım.O syqex değilmiydi?
Kasasına sığmıyormuş ayrıca mesajlarda klavyeyele takaslamayı ve 12400f alıp ona takmayı da düşünmüş ne yapılacağı belli değil.O syqex değilmiydi?
Maalesef sattim ya kasama sığmıyorŞimdi aklıma geldi zaten ayın üyesi olarak GamePower IceBerg 360mm kazanmışınız yeter diye düşünüyorum
Neye karar verdiniz?Fikirleriniz için çok teşekkür ederim hepinize
İş değil sadece oyun şuan 12100f yetiyo bana ama 6900xt yi besleyemem mecbur yukselticem5800x3D ile 6900XT güzel olur aslında ama çok yüksek olur. İş için kullanıyorsanız 12400F zaten almayın 5800x3D o konuda çok başarılı bir işlemci.
Hala araştırıyorum yüksek ihtimal indirim bulma durumuna göre yapacagimNeye karar verdiniz?
Güzel bi işlemci galiba pek indirime girmiyor5800x3d de güzel ama anakart alsanız 3-5k. Yani 12900k ile eşit performansı veriyor ama daha pahalıya geliyor. Bende 12900k daha mantıklı.
Yeterli gelmiyor gpu şuan. Yüksek ayarlarda gow oynarken orta alanda 60 fpslere düşüyorumyani şöyle söyleyeyim ekran kartınız kötü değil neden değiştirmek istiyorsunuz ikinci sorum da işlemciyi değiştirmek yeterli olmaz mı yani o para ile yatırım yapabilirsiniz neden hepsini harcamayı düşünüyorsunuz ve de elinizdeki parçaları satmanız sandığınızdan daha uzun sürebilir ve alacağınız parçaların fiyatı artabilir bu riski göze alıyor musunuz bahsettiğiniz paraya bir sistem daha alırsınız az bir para değil upgrade yapmak istediğinizden emin misiniz
Onu bilmiyorum ama b660 varken yeni işlemci + anakarta gerek yok, direkt intel alınmalı. 12900k veya 13. Nesil i7.Güzel bi işlemci galiba pek indirime girmiyor
Gpu zaten değişitirilmeli, bütçe fazla. Gpu mutlaka yükseltilmeli.Yeterli gelmiyor gpu şuan. Yüksek ayarlarda gow oynarken orta alanda 60 fpslere düşüyorum
İ7 leri hic bilmiyorum arastirmam lazimOnu bilmiyorum ama b660 varken yeni işlemci + anakarta gerek yok, direkt intel alınmalı. 12900k veya 13. Nesil i7.
6700xt yetmiyo gercekten 6900 xt sartGpu zaten değişitirilmeli, bütçe fazla. Gpu mutlaka yükseltilmeli.
AMD Kart alırsanız aslında sınırda olur ama yeterli olur. AMD kartlar zaten az güç tüketiyor. 4090 Bile test videosunda 700w mı ne görmüştü , 6900XT o kadar kullanmaz bile.6700xt yetmiyo gercekten 6900 xt sart
o zaman hem işlemciyi hem de ekran kartını satın 6900xt alın işlemci olarak 12700k olabilir ama anakart değiştirmeyinYeterli gelmiyor gpu şuan. Yüksek ayarlarda gow oynarken orta alanda 60 fpslere düşüyorum
6800xt de olabilir sanki.6700xt yetmiyo gercekten 6900 xt sart
Almışken 6900xt alayim ya ara kart gerek yok6800xt de olabilir sanki.