Sistem Uyumluluğu

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Anakart üzerine bağlanabilir bu doğrudur ama harici bir kumanda ile kontrol yok orjinalinde o kumandalı fanlar dışarıdan satın alınabiliyor.

KS

Emre Özcan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
PSU sertifikasız ucuz Cooler Master PSU 'su var içerisinde 50 TL fazlasına sertifikalı ve iyi bir kasa alınıyor Vatan Computer 'de ama sistemi tamamen Vatan üzerinden toplamanız gerekir eğer siz toplamayacaksanız. Yada İtopya veya Teknobiyotik üzerinden yapın sistemi onlar kurup gönderiyor. Yada itopya mağazasına kendiniz gidin. İstanbul 'da Kadıköy Acıbadem 'de mağazası var.
anladım hocam İtopya'nın fiyatlarına bakıcam şimdi. 50 TL fazlası dediğiniz model hangisi acaba Corsair mi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Emre Özcan' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:
PSU sertifikasız ucuz Cooler Master PSU 'su var içerisinde 50 TL fazlasına sertifikalı ve iyi bir kasa alınıyor Vatan Computer 'de ama sistemi tamamen Vatan üzerinden toplamanız gerekir eğer siz toplamayacaksanız. Yada İtopya veya Teknobiyotik üzerinden yapın sistemi onlar kurup gönderiyor. Yada itopya mağazasına kendiniz gidin. İstanbul 'da Kadıköy Acıbadem 'de mağazası var.
anladım hocam İtopya'nın fiyatlarına bakıcam şimdi. 50 TL fazlası dediğiniz model hangisi acaba Corsair mi

Bence elden almak yerine biraz da internet alışverişine yönelmelisin fiyatlar ve indirimler daha fazla bulunmakta

KS

Emre Özcan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Emre Özcan' Alıntı:

Bence elden almak yerine biraz da internet alışverişine yönelmelisin fiyatlar ve indirimler daha fazla bulunmakta

Hocam haklısın ama ben kurulum yapmayı bilmiyorum , görmeden sistem kurulumu yaptırıp öyle teslim almaya da sıcak bakamıyorum pek çünkü sorun çıktığı zaman gerçekten çok yoruyor insanı bunlarla karşılaşmamak için belirli bir miktar fazla vermeyi göze aldım. Biraz eski kafalıyım sanırım :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri