Öneri Sistem Ve Monitör Öneri

afren

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
İkinci el şansın varsa benzer fiyatlara GTX 1660 Super + i3 10100f gibi bir sistem, belki ekran kartı olarak biraz daha düşük bir sistem öneririm. Eğer sıfır almak zorundaysan alınabilir.

KS

Xerosq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Oynatır ama vento kasaya geçmeniz gerekiyor bütçeniz nedir toplam ?
10-11k arası

İkinci el şansın varsa benzer fiyatlara GTX 1660 Super + i3 10100f gibi bir sistem, belki ekran kartı olarak biraz daha düşük bir sistem öneririm. Eğer sıfır almak zorundaysan alınabilir.
Bulunduğum şehir üzerinde çok 2.el sistem yok veya parçalar yok başka illerdende almak istemiyorum sıfır almak şuan için bana daha mantıklı geliyor

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,970
10-11k arası

Bulunduğum şehir üzerinde çok 2.el sistem yok veya parçalar yok başka illerdende almak istemiyorum sıfır almak şuan için bana daha mantıklı geliyor
12k ya çıkabilirseniz rx 6600 lü mükkemel bir sistem önerebilirim

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Sistem
Monitör

KS

Xerosq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Sistem
Monitör
Teşekkür ederim bu monitörü alacağım

afren

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
12k ya çıkabilirseniz rx 6600 lü mükkemel bir sistem önerebilirim
Monitör dahil bütçe belirtmiş.
10-11k arası

Kendin toplayabilirsen kasası mesh olduğu için öbür sisteme göre daha iyi ayrıca PSU'su daha iyi. 100TL de daha ucuz.

Monitör olarak herhangi bir kaliteli 144hz monitör alabilirsin 3000tl bandına arada indirimler oluyor onları bekle. Rampage gibi monitörleri alma alırken araştır kronik sorunu var mı modelin.
VA Panel olarak bu model güzel mesela: https://www.hepsiburada.com/asus-tu...ETA+PLUS+TEKNOLOJİ&url_src=and-product-detail

KS

Xerosq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Monitör dahil bütçe belirtmiş.

Kendin toplayabilirsen kasası mesh olduğu için öbür sisteme göre daha iyi ayrıca PSU'su daha iyi. 100TL de daha ucuz.

Monitör olarak herhangi bir kaliteli 144hz monitör alabilirsin 3000tl bandına arada indirimler oluyor onları bekle. Rampage gibi monitörleri alma alırken araştır kronik sorunu var mı modelin.
VA Panel olarak bu model güzel mesela: https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg247q1a-238-va-freesync-1920x1080-165hz-1msmprt-monitr-p-HBCV00000QMG9U?magaza=BETA+PLUS+TEKNOLOJİ&url_src=and-product-detail
Bu monitörü alacağım net.
PSU senin linkteki daha iyiyse oradan alırım dediğin gibi daha ucuz birde

afren

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Bu monitörü alacağım net.
PSU senin linkteki daha iyiyse oradan alırım dediğin gibi daha ucuz birde
Fiyat olarak ucuz öbür sistemin özelleştirilmiş haline denk denebilir. Ben olsam bunu alırdım. 1000TL fark var sonuçta.

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
866
10-11k arası

hocam burası yeri değil ama bende temiz bir sistem var monitörle 8k ya verebilirim

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,970
sistemin linkini bırakayım

hocam iyi güzelde 0 ı 17k olması pek inandırıcı gelmedi 1050 ti lı bir sistemin

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
866
hocam iyi güzelde 0 ı 17k olması pek inandırıcı gelmedi 1050 ti lı bir sistemin

hocam parçalar piyasada olmadığı için ve vatandan topladığım için pahallı çıkıyor fiyatı ondan öyle yazdım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri