Çözüldü Sistem yeniden başlat dediğimde kapanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zayAA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Bilgisayarımı yeniden başlat dediğim zaman bilgisayarım kendini kapatıyor dün pc me format attım ve doğru drivelerimi yükledim yanlışmı bilmiyorum ondan olmuş olabilirmi yardım ederseniz sevinirim.

Birde hangi driveleri yüklicem yardım edermisniz.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Bilgisayarım Simgesine Sağ Tıklayın >> Özellikler >> Gelişmiş Sistem Ayarları >> başlangıç kurtarma >> Ayarlar >> Sistem hatası >> Otomatik Olarak Yeniden Başlat Kutusundaki İşareti Kaldır

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Yukarıdaki öneri işe yaramazsa aşağıdakini deneyin.

Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri konumuna gelin ve Güç düğmesinin yapacaklarını seçin kısmına basın. Şu anda kullanılmayan ayarları değiştir yazısına tıklayın ve ayarları aşağıdaki gibi yapın. Değişiklikleri kaydedip kontrol edin.

Ekran Alıntısı.PNG

KS

zayAA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Yukarıdaki öneri işe yaramazsa aşağıdakini deneyin.

Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri konumuna gelin ve Güç düğmesinin yapacaklarını seçin kısmına basın. Şu anda kullanılmayan ayarları değiştir yazısına tıklayın ve ayarları aşağıdaki gibi yapın. Değişiklikleri kaydedip kontrol edin.

Ekli dosyayı görüntüle 4893
Hocam işe yaradı ama bu seferde şöyle bir sıkıntıyla karşılaşıyorum yeniden başlattım pc kapandı tekrar açılmaya başladığı zaman ise bu ekran geliyo

Ekli dosyalar

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 73

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Bu ekran benim verdiğim ayarlarda gelmemesi gerekiyor. Siz yeniden başlata SHIFT tuşuna basılı tutarak mı tıkladınız. Burası normal değil. Sistemi kapatın açın ve öyle yeniden başlatı deneyin.

KS

zayAA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Bu ekran benim verdiğim ayarlarda gelmemesi gerekiyor. Siz yeniden başlata SHIFT tuşuna basılı tutarak mı tıkladınız. Burası normal değil. Sistemi kapatın açın ve öyle yeniden başlatı deneyin.
Hocam ben göktürk arkadaşımızın dediğine göre yaptım sizin dediğiniz gibi yapayım 1dk

KS

zayAA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Ben o yazanları okumamıştım mavi ekran hatasında yeniden başlat onayını kaldırmışsınız ki o ayar bu yaşadığınız sorunla alakalı değil bildiğim kadarıyla.
Hocam pc yi kapatıp açtığımda da aynı hatayı alıyorum yeniden başlattığımda da aynısı oluyor

KS

zayAA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Hocam bu mavi ekran format attıktan sonra oldu ama ben ilk bu yeniden başlatınca kapanmayı halledeyim dedim.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Yazdığım Öneri Böyle Olmaması Lazım İlk Defa Yapmıyorum Sonuç Da Bunu Ama

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Benim önerdiğim ayarda böyle olması olası değil. Ben dahil çoğu insan zaten o şekilde kullanıyor ayarları. Kendi sisteminden görsel attım size.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri