Sistem şu şekilde;
İşlemci: AMD Ryzen 7 9800X3D
Anakart: MSI MPG X870E EDGE TI WIFI
Ekran Kartı: Colorful iGame GeForce RTX 5080 Ultra W OC 16GB
Kasa: Lian Li O11 Vision Compact White
Sıvı Soğutma: Lian Li HydroShift II LCD-S 360CL White
RAM: G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2×16GB) DDR5-6000 CL36
SSD: Lexar NM790 2TB
Güç Kaynağı: Gigabyte GP-AE850PM PG5 ICE 850W 80+ Platinum
Fanlar: 8x Lian Li Tl wireless
Yaklaşık 3 4 aydır indirim kovalaya kovalaya sonunda sistemi bitirmeyi başardım. Sistemde benim tek sıkıntı gördüğüm yer ramler fakat onu da indirime girince acele bir karar vererk aldım. İleride en azından bu ram fiyatları biraz inene kadar kullanmayı ardından satıp daha iyi ramlere geçmeyi düşünüyorum.Genel sistem hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Ayrıca bu sistem için bir monitöre ihtiyacım var bütçem yaklaşık 15k. 2k ve 4k seçeneklerini değerlendiriyorum. Genel olarak görüntü kalitesine önem veriyorum. Hem hikayeli hem rekabetçi oyunlar oynuyorum. Önerilerinize açığım.
İşlemci: AMD Ryzen 7 9800X3D
Anakart: MSI MPG X870E EDGE TI WIFI
Ekran Kartı: Colorful iGame GeForce RTX 5080 Ultra W OC 16GB
Kasa: Lian Li O11 Vision Compact White
Sıvı Soğutma: Lian Li HydroShift II LCD-S 360CL White
RAM: G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2×16GB) DDR5-6000 CL36
SSD: Lexar NM790 2TB
Güç Kaynağı: Gigabyte GP-AE850PM PG5 ICE 850W 80+ Platinum
Fanlar: 8x Lian Li Tl wireless
Yaklaşık 3 4 aydır indirim kovalaya kovalaya sonunda sistemi bitirmeyi başardım. Sistemde benim tek sıkıntı gördüğüm yer ramler fakat onu da indirime girince acele bir karar vererk aldım. İleride en azından bu ram fiyatları biraz inene kadar kullanmayı ardından satıp daha iyi ramlere geçmeyi düşünüyorum.Genel sistem hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Ayrıca bu sistem için bir monitöre ihtiyacım var bütçem yaklaşık 15k. 2k ve 4k seçeneklerini değerlendiriyorum. Genel olarak görüntü kalitesine önem veriyorum. Hem hikayeli hem rekabetçi oyunlar oynuyorum. Önerilerinize açığım.