Sisteme Fiyat Biçme Etkinliği :)

L3onistaken

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Bir arkadaştan gördüm ve özendim :) Benim de imzamda bulunan sistemime bir fiyat biçer misiniz? Sadece Kasaya fiyat biçilse yeter :) Kurdan ne kadar kayıptayız ya da kazanctayız onu öğrenelim :)

Mobildeki arkadaşlar için :

Ekran Kartı: Asus ROG Strix RX 6600 XT OC EDITION
Anakart: ROG STRIX B550-E GAMING
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X
Ram: G.Skill Trident Z Neo RGB 16 GB (2x8) 3600 MHz DDR4 CL16
SSD: Corsair 1 TB Force MP600
PSU: NZXT C750
Kasa: NZXT H510 Elite

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Lütfen imzanızdaki sistemi, ilk mesajınıza ekleyiniz.

Mobildeki arkadaşlar, imzayı göremiyorlar.

Daha duyarlı davranalım.

KS

L3onistaken

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Teşekkürler :)

Sistemdeki bileşenler özenle seçilmiş belli.

Fiyat konusunda ne desem bilemedim. Diğer arkadaşların fikirlerini ben de merakla bekliyorum. :)
Evet özenle seçmiştim zamanında :) Hazır sistem bileşenleri malum. 1-2 bileşen güzel diğerleri fiyatı uygun tutmak için kötü markalardan seçilşiyor. Hatta anakartı alırken "NZXT N7 B550" model bir anakart var belki bilirsiniz onu getirtecektim Tr'ye ama bekleyemedim sistemi toplamak için :D

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Vallahi kardeşim matematiğim yetmedi şuan'da bana '' 2+2 Kaç Eder '' Desen ona bile cevap vermem şuan, Ne yapacaksın kardeşim bu sistemle uzaya falan mı? çıkacaksın.. :D :D

KS

L3onistaken

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Vallahi kardeşim matematiğim yetmedi şuan'da bana '' 2+2 Kaç Eder '' Desen ona bile cevap vermem şuan, Ne yapacaksın kardeşim bu sistemle uzaya falan mı? çıkacaksın.. :D :D
Yok yahu pc'yi toplarken Pci-e 4.0 teknolojisi yeni çıkmıştı etinden sütünden faydalanalım diye bir heves toplamıştım.

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Evet özenle seçmiştim zamanında :) Hazır sistem bileşenleri malum. 1-2 bileşen güzel diğerleri fiyatı uygun tutmak için kötü markalardan seçilşiyor. Hatta anakartı alırken "NZXT N7 B550" model bir anakart var belki bilirsiniz onu getirtecektim Tr'ye ama bekleyemedim sistemi toplamak için :D
Siz artık işin fantezi kısmındasınız sanki? :)

Evet biliyorum, çok güzel anakartlar :D

Yani hazır sistemler için meseleyi biliyorsunuz FP olması. Yani en uygun fiyata en iyi performans meselesi. Sizin gibi tüketiciler için tatmin edecek hazır sistem görmedim ben hiç. :)

Güzel günlerde kullanılsın.

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Bu sistemle alakalı gözüme takılan tek şey AMD ekran kartı oldu açıkçası :D Neden amd, merak ettim?

KS

L3onistaken

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Siz artık işin fantezi kısmındasınız sanki? :)

Evet biliyorum, çok güzel anakartlar :D

Yani hazır sistemler için meseleyi biliyorsunuz FP olması. Yani en uygun fiyata en iyi performans meselesi. Sizin gibi tüketiciler için tatmin edecek hazır sistem görmedim ben hiç. :)

Güzel günlerde kullanılsın.
Güzel dilekleriniz için teşekkürler hocam :)

Bu sistemle alakalı gözüme takılan tek şey AMD ekran kartı oldu açıkçası :D Neden amd, merak ettim?
Aslında ne kadar linç yiyeceğimi bilsem de AMD markası ekran kartlarında ve işlemcide NVIDIA markasından daha iyi olduğunu düşünüyorum. NVIDIA yazılımsal olarak (DLSS gibi) daha iyi işler çıkardığı için şuanda piyasada daha iyi gibi duruyor. Sebebini kısaca özetleyecek olursam yazılımsal olarak NVIDIA'yı yakında yakalayacağını düşünüyorum.

Son düzenleme:

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
2017 demi topladınız?

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Hayırlı olsun mutlu ve huzurlu kullanın :) sistem ateş ediyor off off , ama oda ne amd gpu miğdem ağrımaya başladı gidip revirden bir talcid alayım en iyisi.

KS

L3onistaken

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
14K gibi bir fiyat biçerdim sanırım. 2. el piyasasında göz bebeğim dediğimiz ürünler değersizleşiyor maalesef.
Değerli yorumunuz için teşekkürler.
Hayırlı olsun mutlu ve huzurlu kullanın :) sistem ateş ediyor off off , ama oda ne amd gpu miğdem ağrımaya başladı gidip revirden bir talcid alayım en iyisi.
Hahahaha valla bir gün bile sorun yaşatmadı bu kart bana ama yine de siz bilirsiniz :)
Değerli yorumunuz için teşekkürler.

Geçen hafta kasaya 20 k teklif gelmişti bir arkadaşımdan. Ben de sarı siteye girerek bu fiyata daha iyisini toplayabilir miyim diye bakmıştım ancak toplayamadığıma karar vermiştim hata etmişim demek ki :)

theory of a dead man

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
109
Ekran kartı dışında sistem gayet güzel . Ama nakit ödenecek olması ve 2. el olması dolayısıyla 14K-15K haketse de vermem ben şahsen o parayı bu sisteme.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri