Sisteme göre tavsiye

Lütfi Aydemir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Selamlar arkadaşlar aranızda yeniyim halı hazırda bulunan sistemimdeki ekran kartıni yükseltmek istiyorum tavsiyeleriniz için teşekkür bütçe 10k
Donanım suanki
AMD rayzen 5 3600
MSI B 450ma-promax
G-skill 8+8 3000mgh ram
500gb SSD
750w 80+ Gold PSU
Ekran kartı Asus RX 550 şuanda kullandığım

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
RTX 3060 Alınabilir. 3060Ti da bakılabilir ama biraz darboğaz olur. Çok etkileyeceğini sanmam ama tercih sizin.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Rtx 3060 alabilirsiniz.

KS

Lütfi Aydemir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Birşey daha sormak istiyorum aradaki fiyat farkına değermi biraz araştırdım RX6700 sanki daha yüksek performanslı gibi geldi bana yanlışım varsa düzeltin lütfen
Darboğaz yapar ama alınabilir 1080 ultrada kullanırsınız. 3060 ti dengi denenilir.

KS

Lütfi Aydemir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
RX 6700 aldım artık iyimi kötümü oldu bilmiyorum hayırlısı olsun

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
İyi yapmışsınız. Stabilite olarak AMD nvidianin gerisinde kalabiliyor o yüzden fiyatı uygun. Alınca WHQL driver kurun sorun olmayacaktır. Kalan bütçeyle anakart ve işlemci satılıp yenilenebilir.

Hayırlı olsun.

KS

Lütfi Aydemir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
İyi yapmışsınız. Stabilite olarak AMD nvidianin gerisinde kalabiliyor o yüzden fiyatı uygun. Alınca WHQL driver kurun sorun olmayacaktır. Kalan bütçeyle anakart ve işlemci satılıp yenilenebilir.

Hayırlı olsun.
Şuan için sıvı soğutma almak istiyorum anakart işlemci işine şuan giremem

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Tamamdır hocam o zaman bu sistem idare eder sizi, ileride bütçe oluşursa işlemci değişikliği yaparsanız tadından yenmez

KS

Lütfi Aydemir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Tamamdır hocam o zaman bu sistem idare eder sizi, ileride bütçe oluşursa işlemci değişikliği yaparsanız tadından yenmez
Yardımlarınız için teşekkür ederim sistemi 14 yaşındaki kardeşim kullanıyor gündüzleri uzaktan eğitim hastalığından ötürü uzaktan eğitim alıyor akşamlarında oyun oynuyor ama güncel oyunlarda yetersiz kalıyordu sanırım epey götürür diye düşünüyorum

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Yardımlarınız için teşekkür ederim sistemi 14 yaşındaki kardeşim kullanıyor gündüzleri uzaktan eğitim hastalığından ötürü uzaktan eğitim alıyor akşamlarında oyun oynuyor ama güncel oyunlarda yetersiz kalıyordu sanırım epey götürür diye düşünüyorum
Driver kurulumunu yapın yeterli. Uzun süre götürür sorun yok. Geçmiş olsun ve tekrardan hayırlı olsun.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri