Sisteme virüs programı kurmak şart mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
uzan yıllardır bilgisayar kullanan biri olarak virüs programlarının işe yarayıp yaramadığı hep kafamda soru işareti olmuştur. şuan da sağlam bir masaüstü sistemi dizdim ve kullanmaktayım. Oyunları satın alarak oynayan biri olarak bilgisayarımda şuan sadece windowsun kendi defenderi var. Sizce virüs programı gerekli mi , gerekliyse ne yapanlar için daha çok gerekli ?

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,033
Semih48' Alıntı:
uzan yıllardır bilgisayar kullanan biri olarak virüs programlarının işe yarayıp yaramadığı hep kafamda soru işareti olmuştur. şuan da sağlam bir masaüstü sistemi dizdim ve kullanmaktayım. Oyunları satın alarak oynayan biri olarak bilgisayarımda şuan sadece windowsun kendi defenderi var. Sizce virüs programı gerekli mi , gerekliyse ne yapanlar için daha çok gerekli ?

Korsan oyun veya program indireceksen mutlaka virüs programı kur. Ama indirmeyeceksen pek gerek yok.

AlperenOlgun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Cvp: Sisteme virüs programı kurmak şart mı?

Merhabalar,

Anti virüs programları her türlü şarttır, windows defendere güvenmeyin kolayca bypasslanabiliyor.

Virüsler sadece nulled oyunlardan bulaşmaz sizlere gönderilen herhangi bir e-mail, internet ortamında paylaşılan bir dosya veyahut usb flash üzerinden de bulaşabilir mutlaka bir anti virüs programı kullanın

KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78

virüs programı olacaksa hangisi olmalı ve illa paralı mı almak gerek ?

AlperenOlgun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
RE: Cvp: Sisteme virüs programı kurmak şart mı?

Semih48' Alıntı:
virüs programı olacaksa hangisi olmalı ve illa paralı mı almak gerek ?

Paralı almanıza gerek yok ücretsiz veya nulled kullanabilirsiniz lakin bana göre nulled kullanacağınıza hiç kullanmayın daha iyi diyebilirim, anti virüs programı olarak tercihim kaspersky

KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78

Fiyatı da iyi duruyor. Yorumunuz nedir ?

Art

Klavye Delikanlısı
Tepki
326

Eğer bilmediğiniz yerlerden crack, torrent indirip kullanmıyorsanız defender tek başına işinizi görecektir. Sizin yerinizde olsam satın almazdım, şüpheli bir durumla karşılaşırsam da deneme sürümünü kullanıp taratırdım. İyi forumlar.

AlperenOlgun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
RE: Cvp: Sisteme virüs programı kurmak şart mı?

Semih48' Alıntı:
Fiyatı da iyi duruyor. Yorumunuz nedir ?

Bütçen yetiyorsa al diyebilirim koruma sağlar ancak bana göre gereksiz ücretsiz de zaten temel korumayı sağlıyor.

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
427

Korsan yazılım, oyun vs kullanmıyorsanız defender yeterli gelecektir.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Ben yıllardır Kaspersky kullanıyorum lisanslı ama Crack yazılım kullanmıyorsanız ve girdiğiniz sitelere güveniyorsanız Defender ile hiçbir sorun yaşamazsınız. Ancak girdiğiniz siteler güvenmediğiniz veya bilmediğiniz yerlerse Defender solucan yazılımları genelde engelleyemiyor. Başıma çok geldiği için bunun altını çiziyorum. Kaspersky 'nin engellediği çoğu şeyi Defender göz ardı ediyor. Uzun yıllardır sadece Defender kullanmadığım için son koruma düzeyi ne alemde bilemiyorum tabi.

NOT : Antivirüs yazılımları sisteminizdeki her dosyaya erişebilen çok kapsamlı yazılımlardır. Yani bu tür yazılımları kurduğunuzda o antivirüs firmasına güveniyorsunuz bunu bilin. Sisteminizdeki her dosyaya erişimi oluyor antivirüslerin. Bunu bilerek kullanın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri