sistemi yeni topladım mavi ekran sorunu

Bünyamin Uğurlu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamın aleyküm

İlk olarak özellikleri sayayım 

işlemci amd r5 3500x

anakart msi b450m gaming plus max 

ramler gskil Flaer-x 3200mhz

samsgun m2 ssd 500gb 970 evo plus 

ekran kartı asus rog strix rx580 3 fanlı model

psu corsair tx750m gold modüler 

ve hat kodu şu CLOCK_WATCHDOG_TİMEOUT

DRİVERLERİ SİLDİM GERİ YÜKLEDİM OLMADI BİOS GÜNCELLEDİM OLMADI RAMLERİ TEST ETTİM OLMADI SSD Yİ TEST ETTİM HATAYI YİNE BULAMADIM 

bi bilgisi olan birisi yardım edebilrimi lütfen 10 15 dk da bi mavi ekran hatası veriyor 2 farklı ekran kartı denedim yine olmadı ddu yla driverları siliyorum yine olmuyor bilen birisi yokmu nasıl çözerim
 şimdiden çok teşekkür ederim.

birde software sürücü durdurdu diye bi bildirim geliyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
C:\Windows\Minidump klasöründeki dosyaları arşivleyip paylaşın bakalım. Büyük ihtimalle bir sürücü sorunudur veya BIOS güncel değilse onun ile alakalıdır ama siz dosyaları paylaşın bakalım neymiş.

KS

Bünyamin Uğurlu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bünyamin Uğurlu' Alıntı:
Selamın aleyküm

İlk olarak özellikleri sayayım 

işlemci amd r5 3500x

anakart msi b450m gaming plus max 

ramler gskil Flaer-x 3200mhz

samsgun m2 ssd 500gb 970 evo plus 

ekran kartı asus rog strix rx580 3 fanlı model

psu corsair tx750m gold modüler 

ve hat kodu şu CLOCK_WATCHDOG_TİMEOUT

DRİVERLERİ SİLDİM GERİ YÜKLEDİM OLMADI BİOS GÜNCELLEDİM OLMADI RAMLERİ TEST ETTİM OLMADI SSD Yİ TEST ETTİM HATAYI YİNE BULAMADIM 

bi bilgisi olan birisi yardım edebilrimi lütfen 10 15 dk da bi mavi ekran hatası veriyor 2 farklı ekran kartı denedim yine olmadı ddu yla driverları siliyorum yine olmuyor bilen birisi yokmu nasıl çözerim
 şimdiden çok teşekkür ederim.

birde software sürücü durdurdu diye bi bildirim geliyor

arşivledim ama buraya nasıl atıcam onu bilmiyorum

ugur.gozaydin' Alıntı:
C:\Windows\Minidump klasöründeki dosyaları arşivleyip paylaşın bakalım. Büyük ihtimalle bir sürücü sorunudur veya BIOS güncel değilse onun ile alakalıdır ama siz dosyaları paylaşın bakalım neymiş.

arşivledim ama nasıl atacağımı bilmiyorum :(

ugur.gozaydin' Alıntı:

https://www.mediafire.com/file/yq6101a4yhojt04/Yeni_klas%C3%B6r.rar/file

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Aldığınız 3 hata türü var. 2 tanesi hep aynı hatalardan oluşuyor. İşlemci ve ekran kartı odaklı bir hata bu sürekli tekrarlananlar. Bir tanede güç odaklı bir sorun olduğunda aldığınız hata türüne sahip bir hata var. PSU sorun olabilir bu güç odaklı sorun ama direkt suçu ona atmıyorum aşağıdaki diğer hatalardan kaynaklıda olabilir.

İşlemcinizin çekirdeklerinde bir kilitlenme olduğunda alacağınız hatadan almışsınız buna başka bir donanım sebep olmuş olabilir veya bir güç sorunu olmuş olabilir. Eğer Anakart çipset sürücünüzü kurmadıysanız kurun. Bağlantı adresini AMD Chipset Drivers burada bulabilirsiniz.

Diğer sorununuz ekran kartı odaklı bir sorun. Oda genelde sürücü odaklı olur. DDU yazılımı ekran kartı sürücünüzü kaldırıp tekrar kurmanızı istiyorum ama doğru sürücü kurulumunu yapın. Ve işletim isteminiz mutlaka 64bit olması gerek aklınızda olsun. Bu ekran kartı hatası işlemcinin kesintilerine sebep olabilir yani bu sorun işlemci sorununun da tetikleyicisi olabilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri