İşaretli yere demir denk gelecek ama önce demiri koyup sonra anakarti sıkın hocam diğer türlü girmiyor o parcaBraket ne hocam
İşaretli yere demir denk gelecek ama önce demiri koyup sonra anakarti sıkın hocam diğer türlü girmiyor o parcaBraket ne hocam
Onun hakkında pek bilgim yok ama büyük ihtimalle çıkarılıyordur. Fotoğraf atma şansınız varsa belki bakabilirim.Anakartın üstünde yeni alıdğımızda cpu yerinde kapak oluyo
İşlemciyi takıp mandalı kapattığında o kapak kendisi atar zaten işlemciyi koyarken de kenarlarında yuvarlak çentik olur onlar denk gelsin sokete ona dikkat edin. İşlemcileri yanında gelen stok soğutucuda termal macun oluyor oraya elinizi değdirmeden montaj yaparsanız daha iyi olur.Anakartın üstünde yeni alıdğımızda cpu yerinde kapak oluyo
İşte bu sebeple sistem bileşenlerinizi sormuştum en uygun video içeriğini önerip işinizi hızlandırmak için.Hocam youtube da bir sürü video var. Ne sistem toplarsanız toplayın mantık , yol , yordam aynıdır. Bu şekilde çok sıkışıp anlamadığınız bir konu için soru sorarsanız daha hızlı ilerlersiniz. Bu şekilde sorarak işiniz çok zor. Videolar size kesinlikle yeterli gelecektir.
Yani kapağı çıkarmayayım mıİşlemciyi takıp mandalı kapattığında o kapak kendisi atar zaten işlemciyi koyarken de kenarlarında yuvarlak çentik olur onlar denk gelsin sokete ona dikkat edin. İşlemcileri yanında gelen stok soğutucuda termal macun oluyor oraya elinizi değdirmeden montaj yaparsanız daha iyi olur.
Akşam toplayacağım için hocam sadece akıldaki soruları sorayım dedim akşam masanın üstünde toplarken detaylı sorularımı soracağım takıldığım yerleriİşte bu sebeple sistem bileşenlerinizi sormuştum en uygun video içeriğini önerip işinizi hızlandırmak için.
hocam sizin yerinizde olsam asla yapmam hani takmayı biliyorum ama gerçekten kabloları nereye takman gerektiği karışıyor fazla kablo oluyor ben daha dün sıvı soğutma taktım tam 5 saat sürdü ama sonunda çalıştırabildim he illa da yapçam diyosanız youtube dan vide izleyerek yapınyok hocam aslında o kadar uzak değilim sadece psu kablolarını nereye takacağımı bilmiyorum.
cpu ram ssd ekran kartının nasıl takılacağını biliyorum
sadece anakartı kasaya takmayı ve psu kablolarını takmayı bilmiyorum
Hocam götürebileceğim bi yer yokki.hocam sizin yerinizde olsam asla yapmam hani takmayı biliyorum ama gerçekten kabloları nereye takman gerektiği karışıyor fazla kablo oluyor ben daha dün sıvı soğutma taktım tam 5 saat sürdü ama sonunda çalıştırabildim he illa da yapçam diyosanız youtube dan vide izleyerek yapın
Emin olmak adına bı bakın hocam zaten stok fan üstünde gelmez sanırımAyrıca soğutucuda macun sürülü deniyor yani macun almama veya sürmeme gerek var mı ben anlamadım şimdi
akşam dc den bende geliyim isterseniz biraz yardımcı olabilirim belkiHocam götürebileceğim bi yer yokki.
Bi arkadaş DCden yardım edecek bana az buçuk anladım umarım hata yapmam.
Hocam şöyle bi problem var işlemci kutudunu açtım stok fan güzel duruyo kaliteli gibi üstünde macun sürülü gelmiş. Ama endişe ettiğim şey bu işlemci önceden takılmış mı çünkü macun kısmı şöyleEmin olmak adına bı bakın hocam zaten stok fan üstünde gelmez sanırım
Daha önceden takılmış olamaz aslında ama kutu içerisinde temas edebileceği yer var mı başka bir yerde macun kalıntısı buldunuz mu ?Hocam şöyle bi problem var işlemci kutudunu açtım stok fan güzel duruyo kaliteli gibi üstünde macun sürülü gelmiş. Ama endişe ettiğim şey bu işlemci önceden takılmış mı çünkü macun kısmı şöyle
Ekli dosyayı görüntüle 4680
Takilmamıs ama macun dağılmış gibi siz elinizi mı sürdünüz yoksa böyle miydiHocam şöyle bi problem var işlemci kutudunu açtım stok fan güzel duruyo kaliteli gibi üstünde macun sürülü gelmiş. Ama endişe ettiğim şey bu işlemci önceden takılmış mı çünkü macun kısmı şöyle
Ekli dosyayı görüntüle 4680
kutudan böyle çıktı değebileceği yer var mı bakiyorumTakilmamıs ama macun dağılmış gibi siz elinizi mı sürdünüz yoksa böyle miydi
Bence işlemcinin üzerine yayılırsa yeterli olabilir. Yeniden macun alırsanız MX 4 gibi stok macuna göre genelde daha kaliteli olur ve içinizde acaba macun az mı düşüncesi kalmaz.Peki yeniden sürmem mi gerekecek macun
Çok ısı farkı olur mu stoktakindenBence işlemcinin üzerine yayılırsa yeterli olabilir. Yeniden macun alırsanız MX 4 gibi stok macuna göre genelde daha kaliteli olur ve içinizde acaba macun az mı düşüncesi kalmaz.