Sistemim Için Lütfen Yardım.

Revenant

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
1683601414983.png

Arkadaşlar sistemi böyle toparladım . Fakat kimi diyor kasayı DK360 yap kimi diyor anakartı başka bişey yap. Onları yapınca 1k daha artıyor taksitten dolayı da artıyor ödeyemiyorum. Çıldırmak üzereyim. Kasaya youtubeden baktım iyi gibiydi ama pekte anlamam. Anakart için ve kasa için değiştirmem gereken şeyler midir ? bios menüsü falan çok umrumda değil verim ve performansı yeterli arıza çıkartmayacaksa okeyim ben. Ama tavsiyelere açığım sistem almayı belki geçiktiririm

Bu arada ek olarak cevaplamak isteyen olursa rx6700xt ile 3060ti arasında kalmıştım. dlls için 3060ti koydum. Varsa 2 kartı kullanan biri tavsiye alırım

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
KS

Revenant

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Çok pahalı hocam ve parça kalitesi düşük
Direk bunu alın

hocam burda işlemci , ram ve ssd daha düşük yukardaki sisteme göre. Anakartlar hakkında bilgim yok fakat tek ekstrası 3070 . Çok aşırı oyun bağımlısı biri değilim. 32gb ram 1tb ssd ve nispeten daha iyi işlemci için yukardaki kasa 1k daha uygun değil mi ?

Ek olarak cl18 3600mhz ram bendekiler

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
hocam burda işlemci , ram ve ssd daha düşük yukardaki sisteme göre. Anakartlar hakkında bilgim yok fakat tek ekstrası 3070 . Çok aşırı oyun bağımlısı biri değilim. 32gb ram 1tb ssd ve nispeten daha iyi işlemci için yukardaki kasa 1k daha uygun değil mi ?

Ek olarak cl18 3600mhz ram bendekiler
Hocam ekran kartı felan olarak parça kalitesi düşük, biraz daha ekleyip istediğiniz özelleştirmeleri yapın

KS

Revenant

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
palit yapabilirim 100tl fark var sadece. ama oc'siz. inno bakmıştım iyi demişlerdi ondan koymuştum. Anakart ve kasa hakkında fikrinizi alabilir miyim?

KS

Revenant

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Anakart giriş seviyenin de girişi gibi bir şey , kasadaki PSU ise yine aynı giriş seviye olmalı. Hazır sistem daha mantıklı.
sisttem hazırdıda ekran karttı ram ve işlemci değiştirdim . anakart kasa vs hazır. o zaman kasa ve anakarttt değiştir mi diyorsunuz hocam

Tolga Ersoy

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
62
Ekli dosyayı görüntüle 20761

Arkadaşlar sistemi böyle toparladım . Fakat kimi diyor kasayı DK360 yap kimi diyor anakartı başka bişey yap. Onları yapınca 1k daha artıyor taksitten dolayı da artıyor ödeyemiyorum. Çıldırmak üzereyim. Kasaya youtubeden baktım iyi gibiydi ama pekte anlamam. Anakart için ve kasa için değiştirmem gereken şeyler midir ? bios menüsü falan çok umrumda değil verim ve performansı yeterli arıza çıkartmayacaksa okeyim ben. Ama tavsiyelere açığım sistem almayı belki geçiktiririm

Bu arada ek olarak cevaplamak isteyen olursa rx6700xt ile 3060ti arasında kalmıştım. dlls için 3060ti koydum. Varsa 2 kartı kullanan biri tavsiye alırım
Hocam bu tutarlara daha stabil, daha kaliteli sistem toplayabilirsin. Bence biraz daha araştırma yapmalısın.

KS

Revenant

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
ca 1k daha artıyor taksitten dolayı da artıyor ödeyemiyorum. Çıldırmak üzereyim. Kasaya youtubeden baktım iyi gibiydi ama pekte anlamam. Anakart için ve kasa için de

Hocam bu tutarlara daha stabil, daha kaliteli sistem toplayabilirsin. Bence biraz daha araştırma yapmalısın.
hocam imkansız ya. o kadar site gezdim 1tb ssd 32 gb ram şart. ve i5 12400f min arıyorum. başka hiç bi sitede 19kdan aşağı olmuyor 24 25 k larda 3060ti ile beraber

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri