Sistemim iyi olmasına rağmen bazı oyunlar kasıyor

Doğukan Özbek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Abilerim kardeşlerim ben daha önceden fortnite nba2k18 vs. kasmadan oynuyordum son 2 3 ay içinde oyuna girdiğim anda birden fpsim 10, 5 lere kadar düşüyor driverlarımı kontrol ettim hepsi güncel görünüyor son 1 ay içinde sadece bu soruna odaklandım düzeltemedim bilgisayarcıya götürdüm adamlar bilgisayardan anlamıyor driverlara bakıp gönderdiler.
sistem:
Gigabyte 1050ti oc 4gb
8gb ram
i3 7100 3.90ghz 

pubg,cs,gtaV,doom gibi oyunları rahat oynuyorum sadece bazı oyunlar kasıyor yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sadece belirli oyunlarda bu oluyorsa sistemsel değil oyun bazlı güncellemelerden kaynaklıdır, optimizasyon sorunları vs. gibi ama yinede şunu deneyebilirsin işe yarayabilir. Display Driver Uninstaller ile sistemini Güvenli modda başlatıp mevcut ekran kartı sürücünü sil ve sonrasında güncel sürücüyü tekrar kur bazen yeni ekran kartı sürücülerinde tamamen kardırma yapmadan yükseltme yapınca sorun çıkabiliyor. Denedikten sonra sonucu bildirirsin tabi daha önce denediysen birde şunları dene X-Box Game DVR kapatabilirsin.

Başlat menüsüne regedit yazın ve kayıt defterini başlatın.
HKEY_CURRENT_USER\System\GameConfigStore konumuna gidin.
GameDVR_Enabled girdisinin değerini 0 yapın.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\ konumuna gidin.
Bu konum içinde GameDVR adında yeni bir anahtar oluşturun.
Anahtar içinde AllowGameDVR adlı bir DWORD 32bit girdisi oluşturun ve değerini 0 olarak belirleyin.
Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Bundan sonrada aynı ise sorun oyun kaynaklıdır muhtemelen bir sonraki güncellemede veya kaldırıp geri kurmada sorun çözülebilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri