Merhaba,
Sürekli sıcaklık kontrolü fan hızı fps vs bakmaktan oyun oynayamıyorum. Sistem henüz yeni olduğu için biraz daha temkinli yaklaşıyorum. Bu durumdan kurtulmak için sınırları zorlamam gerektiği kararına vardım.
Parçaların garantisini sıkıntıya sokmayacak şekilde hangi uygulama ile hangi testleri yapmam gerekiyor ki içim rahatlasın ve bu psikolojik sıkıntımdan kurtulayım
• CPU — i5 11600
• GPU — MSI RTX 3070 ti GAMING X TRIO
• MB — MSI B560 TOMAHAWK
• PS — MSI 750GF
• RAM — CRUCIAL BALLISTIX 4000MHz CL18
• SOĞUTUCU — ARCTIC 34 eSport DUO
• MONITOR — GIGABAYT G27QC
• KASA — MSI 110R
Gerekli gereksiz hepsini yazdım. Oyunlarda sanki sistemin hakkını verecek bir akıcılık alamıyorum gibi. O yüzden bu testleri yapıp sorunun bilgisayarda değil bende olduğunu görmem lazım
direkt link atarsanız test uygulaması için çok iyi olur.
Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
Sürekli sıcaklık kontrolü fan hızı fps vs bakmaktan oyun oynayamıyorum. Sistem henüz yeni olduğu için biraz daha temkinli yaklaşıyorum. Bu durumdan kurtulmak için sınırları zorlamam gerektiği kararına vardım.
Parçaların garantisini sıkıntıya sokmayacak şekilde hangi uygulama ile hangi testleri yapmam gerekiyor ki içim rahatlasın ve bu psikolojik sıkıntımdan kurtulayım
• CPU — i5 11600
• GPU — MSI RTX 3070 ti GAMING X TRIO
• MB — MSI B560 TOMAHAWK
• PS — MSI 750GF
• RAM — CRUCIAL BALLISTIX 4000MHz CL18
• SOĞUTUCU — ARCTIC 34 eSport DUO
• MONITOR — GIGABAYT G27QC
• KASA — MSI 110R
Gerekli gereksiz hepsini yazdım. Oyunlarda sanki sistemin hakkını verecek bir akıcılık alamıyorum gibi. O yüzden bu testleri yapıp sorunun bilgisayarda değil bende olduğunu görmem lazım
Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
Moderatörün son düzenlenenleri: