Sistemimi parça parça mı toplu mu satmalıyım?

ahmetalikyc

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Genelde ayrı ayrı daha kolay satılır. Hazır sistem insanların istediği gibi olamayabiliyor ama bir parçaya ihtiyaç varsa o senin parçansa bu mantıkla satmış olursun ancak bu sefer de sistemdeki ucuz ve kalitesiz parçalar elinde kalır.

KS

quadfz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Genelde ayrı ayrı daha kolay satılır. Hazır sistem insanların istediği gibi olamayabiliyor ama bir parçaya ihtiyaç varsa o senin parçansa bu mantıkla satmış olursun ancak bu sefer de sistemdeki ucuz ve kalitesiz parçalar elinde kalır.
o zaman bu şekilde toplu kalsın peki fiyatı nasıl bu fiyattan satabilir miyim

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
o zaman bu şekilde toplu kalsın peki fiyatı nasıl bu fiyattan satabilir miyim
Rx 560 arkadaşım 2 k dan falan satmıştı kötü fiyat değil gibi hocam, upgrade edilebilir uğraşılırsa lakin tozdan bazı parçaları seçemedim ilan koymadan bı temizlense fena olmazmış

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Bence fiyatı iyi. Tek tek daha kolay satılabilir denildiği gibi ama sorun şu. İhtiyacı olan işlemciyi aldı ekran kartını aldı anakartı aldı diyelim diğer parçalara ihtiyacı yok alınmazsa elinizde de kalabilir.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Eğer ayrı ayrı satılma ihtimali olursa kalan eski parçalar için bu işi yapan dükkanlara bir sorun. Bazı eski ramlere vs fena fiyat vermiyorlar. Altın kural asıl iyi parçaların fiyatını öldürmeyin

ahmetalikyc

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Eğer ayrı ayrı satılma ihtimali olursa kalan eski parçalar için bu işi yapan dükkanlara bir sorun. Bazı eski ramlere vs fena fiyat vermiyorlar. Altın kural asıl iyi parçaların fiyatını öldürmeyin
Eski ramlerin her türlü alıcısı var(iyi durumdaysa) letgoya koyduğum gibi teklif yağmıştı. Asıl mesele PSU ve kasa gibi satılması zor parçalar.

KS

quadfz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Doğrudur hocam mesh kasa olsa çıkabiliyor da sıfır PSU bile sorun olmuştu satarken katılıyorum.
zaten dış kasayı satma ihtimalim zor 3.7k boş hali rampage nin değişik bir kasası tek tek ekran kartı cpu anakart ram satarım diğerleri kalsa da çok dert olmaz

KS

quadfz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Rx 560 arkadaşım 2 k dan falan satmıştı kötü fiyat değil gibi hocam, upgrade edilebilir uğraşılırsa lakin tozdan bazı parçaları seçemedim ilan koymadan bı temizlense fena olmazmış
temiz hocam içi fotoğraflar eski sadece evde olmadığım için yenisini ekleyemedim elimde olanı koydum

KS

quadfz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
ta
Anladım hocam, asıl önemli olanları satın kalanları dediğim gibi esnafa da sorarsınız olmazsa fiyatı öldürmeyen olursa verin geçin
tamamdır teşekkür ederim satabildiğim en iyi fiyata tek tek koyuyorum ilana hadi hayırlısı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri