Kasanın içindeki bileşenler çok ısınmıyorsa kasanın camını çıkarmaya gerek yok aşırı fazla ısınıyorsa çözüm olabilir.
Bu ön paneli söksem internetten baka bilirsiniz sadece filtresi kalsa olurmuKasanın içindeki bileşenler çok ısınmıyorsa kasanın camını çıkarmaya gerek yok aşırı fazla ısınıyorsa çözüm olabilir.
Sorun olacağını sanmıyorum sıcaklığı ciddi şekilde düşürebilir ama fazla ısınmıyorsa gerek yok.Bu ön paneli söksem internetten baka bilirsiniz sadece filtresi kalsa olurmu
Isınıyor ya stok fan var işlemcide işlemci 70-75 derece oluyorSorun olacağını sanmıyorum sıcaklığı ciddi şekilde düşürebilir ama fazla ısınmıyorsa gerek yok.
Aslında o sıcaklıklar fazla değil. Yine de siz bilirsiniz çıkarırsanız etkisi olur tabii ki.Isınıyor ya stok fan var işlemcide işlemci 70-75 derece oluyor
Ama baya kirlenir bu ayın sonu sıvı soğutma takmak istiyorum önere bilceğiniz varmı sharkoom RGB LIT 200 kasaAslında o sıcaklıklar fazla değil. Yine de siz bilirsiniz çıkarırsanız etkisi olur tabii ki.
Sıvı soğutucular konusunda bilgim yok. Daha iyi bir cevap için ayrı bir konu açabilirsiniz.Ama baya ısınır bu ayın sonu sıvı soğutma takmak istiyorum önere bilceğiniz varmı sharkoom RGB LIT 200 kasa
TamamdırSıvı soğutucular konusunda bilgim yok. Daha iyi bir cevap için ayrı bir konu açabilirsiniz.
Kule tipi doğutucu yeterli olur bence.Ama baya kirlenir bu ayın sonu sıvı soğutma takmak istiyorum önere bilceğiniz varmı sharkoom RGB LIT 200 kasa
Bütçe olsa keşke bu ramin aynısından alacağım daha üste çıkamamAna kartınız 3600 mhz ram i destekliyor. Rami bu şekilde tercih etmeniz güzel olabilir.
Ana kartınız 3600 mhz ram i destekliyor. Rami bu şekilde tercih etmeniz güzel olabilir.
Aynen şuan yetiyor ekran kartı hocamO zaman hayırlı olsun hocam. Gt 1030 yadigardır candır yeni kartına kavuşana kadar takılırsınız![]()
Hocam peki bu ramlara OC yapa biliyormuyuzBu arada sıvı soğutmaya para vereceğinize ramlere yatırım yapın. Belirttiğiniz sıcaklar problem değil. Olmadı bir kule uygun fiyatlı iş görür. Ama 8*2 3600 size sıvı soğutmadan daha çok yarar sağlar.
Şuan 3000mhz de çalışıyor eğer 3200 yapa bilirsem bana yeterHocam zaten 3600 mhz yapacağın oc ihtiyacın olmaz. 3000 mhz olanlara diyor. Corsair biraz karışık chip konusunda pek olacağını yada verimli olacağını düşünmüyorum.
3000Mhz ye OC yapmak istiyorum 3200 MHz filan olsa yeter ama ram almam büyük ihtimalleHocam zaten 3600 mhz yapacağın oc ihtiyacın olmaz. 3000 mhz olanlara diyor. Corsair biraz karışık chip konusunda pek olacağını yada verimli olacağını düşünmüyorum.