Selamlar herkese 4-5 aydır bu sorun ile uğraşıyorum gitmediğim yer kalmadı sistemimde iyi grafikli bir oyuna girdiğimde bilgisayar güç kesiyor yada açılıp kapanıyor artık ondan bile emin olamıyorum sorunun en başından anlatmak istiyorum belli bir evreleri var ve cidden kafayı yiyeceğim öncelikle ekran kartının 8 pin güç girişinin üstünde bazen beyaz ışık yanmaya başladı baktım dengesiz akım gelmesi idi performans düşüklüğü olmuyorsa sıkıntı etmeyin dediler çünkü çok ani gidip geliyordu ışık kıbrıstan türkiyeye dönmeme birkaç ay vardı sorun evdendir diye azıcık idare edeyim çünkü türkiyede böyle birşey yoktu kışa doğru bilgisayar bazen kapanmaya başladı başlarda güncelleme yapmıştır restart atıyordur kendine dedim takmadım ama giderek artmaya başladı kışın ne koyu olduğu dönemlerde masaüstündeyken bile kapanmaya başladı test için bilgisayarcıya gittim orada pc 1 gün açık kaldı hiç kapanmadı eve getiriyorum kapanıyor dedim ev eski ve kış oldu herkes elektirikli ısıtıcı açıyor akım düşüyordur yazın geçer havalar şuan 25 30 arası artık soba yakan yok ama güçlü bir oyuna gireyim yine kapanıyor masaüstündeki kapanmalar bitti şimdi buraya kadar sorun güzel cevap basit gibi görünüyor evdendir diye ama tunçmatik 1000Va lik ups aldım elektirikler kesildimi 30 dk daha pc açık kalabiliyo ani akım düşmelerinde pc kapanmasın dedim bu aletlede kapanıyo evden olsa sorun bu aletin sorunumu çözebileceğini düşünüyorum başka yere götürüyorum birşey olmuyor kafayı yicem bu tarz birşey yaşamış olan veya bilgili olan varsa ve akıl verirse çok mutlu olurum 4-5 ay dile kolay bir süre
Sistemim:
GTX 1070
i5 6500
650vs PSU
b250m bazooka
kingston hyperx 8gb ddr 4 2400mhz ram
Sistemim:
GTX 1070
i5 6500
650vs PSU
b250m bazooka
kingston hyperx 8gb ddr 4 2400mhz ram