SİSTEMİN EKSİKLERİ NELER?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Neden olmasın anladım sorunuzu? Monitör sonuçta ve 2K bir çözünürülük var 2060 kartı ve üzeri her kart bu çözünürlüğü sorunsuz besler.

KS

Fatih:)

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Neden olmasın anladım sorunuzu? Monitör sonuçta ve 2K bir çözünürülük var 2060 kartı ve üzeri her kart bu çözünürlüğü sorunsuz besler.

monitör gelmedi kasayı tvye bağladım açılmadı normal mi?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kasa Phantom 7A-RTX ise BIOS vs. hepsi hazır test edilmiş gelir. Sorun tam olarak nedir anlamadım detaylıca anlatır mısınız. Yani sadece görüntü mü yok kasa çalışıyor mu yoksa kasada mı çalışmıyor?

KS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Kasa Phantom 7A-RTX ise BIOS vs. hepsi hazır test edilmiş gelir. Sorun tam olarak nedir anlamadım detaylıca anlatır mısınız. Yani sadece görüntü mü yok kasa çalışıyor mu yoksa kasada mı çalışmıyor?

tvye bağladım görüntü gelmedi ama kasa çaloşıyor tüm herşeyi yanıyor fln ama TVye bağladım ondan olabilir mi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Çözünürlük farkından dolayı olabilir. TV 4K filansa o tarz bir sorun olabilir veya HDMI tipi TV 'nin eski olabilir yada kablo yetersiz geliyordur o çözünürlüğe. Monitör ile deneyin.

KS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Çözünürlük farkından dolayı olabilir. TV 4K filansa o tarz bir sorun olabilir veya HDMI tipi TV 'nin eski olabilir yada kablo yetersiz geliyordur o çözünürlüğe. Monitör ile deneyin.

tamamdır korktum çünkü tv 10senelik eski

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ondandır büyük ihtimalle HDMI standardı vs. sorunu olabilir. Birde görüntüyü ekran kartından aldınız dimi? Anakart üzerinden aldıysanız oda olabilir sorun. Oda değilse monitör ile denersiniz.

KS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Ondandır büyük ihtimalle HDMI standardı vs. sorunu olabilir. Birde görüntüyü ekran kartından aldınız dimi? Anakart üzerinden aldıysanız oda olabilir sorun. Oda değilse monitör ile denersiniz.

ekran kartından aldım ama kameraman arkadaşım vr o tvden dedi bide size sorayaım dedim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri