XMP'yi devre dışı bırakırsam 2600 MHz'ye düşüyor ramler. XMP2 profiliyle çalışıyor bilgisayarım. XMP1 profilini hiç kullanmadım. Bu testi tekrardan yapacağım tavsiyeniz üzerine. Önceden soğuyan bilgisayar şimdi soğumuyor ve Sıvı soğutma renklerini aşırı hızlı değiştiriyor sanırım soğutucuda sorunlu ama tek sorun bu da değil. Ve bilgisayar normal boştayken bile işlemci ısınıyor fan hızı artıyor kasa hemen yanımda olduğu için duyabiliyorum, tüm bu sorunun kaynağı nedir çok merak ediyorum açıkcası. Tezlerim var bitirmem gereken herşeyi bıraktım buna focuslandım şuan. Bunu bulmak zorundayım.
ICUE'ye gelince zaten bir sorun olduğu belli zira işlemci üzerinde bulunan sıvı soğutucu amblemi rgb renkleri çok hızlı değişiyor hangi hıza alırsam alayım bir terslik var ama nedir. Tavsiyelerinizi dinlemeye devam edeceğim.
ICUE'ye gelince zaten bir sorun olduğu belli zira işlemci üzerinde bulunan sıvı soğutucu amblemi rgb renkleri çok hızlı değişiyor hangi hıza alırsam alayım bir terslik var ama nedir. Tavsiyelerinizi dinlemeye devam edeceğim.