benim bir internet sitem var bana ait benim hahaha havasi bile yeter sitem var benimmmm
mehmet' Alıntı:sakin sakin tmm geçti hemen sana bi ddos yazıyorum sabah akşam kullanıyorsun![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
siz benim ddos attığımı nerden bileceksiniz ıp değiştiririm farklı yollar denerimLightning' Alıntı:mehmet' Alıntı:sakin sakin tmm geçti hemen sana bi ddos yazıyorum sabah akşam kullanıyorsun![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
atarsan at sonra senin başın belaya girer bikerem benim arkamda CcCismailCcC HACKER reyiz var![]()
mehmet' Alıntı:siz benim ddos attığımı nerden bileceksiniz ıp değiştiririm farklı yollar denerimLightning' Alıntı:atarsan at sonra senin başın belaya girer bikerem benim arkamda CcCismailCcC HACKER reyiz var![]()
![]()
abi hangi programlar hek yapıyosunuz internetten indirecemde
![]()
Teknosoftyazılım' Alıntı:Beyler sakin
Lightning' Alıntı:mehmet' Alıntı:siz benim ddos attığımı nerden bileceksiniz ıp değiştiririm farklı yollar denerim![]()
abi hangi programlar hek yapıyosunuz internetten indirecemde
![]()
kendi ağzınla söyledin ss aldım birşey olursa bilişim suçlarına veririm
mehmet' Alıntı:Lightning' Alıntı:kendi ağzınla söyledin ss aldım birşey olursa bilişim suçlarına veririm
hocam şaka bi yana ben ne anlarım ddos tan hocam bana oyunlarla teknolojiyle gelin ki ben senin daha siteni bile bilmiyorum :heyk meyk bize ters işler hocam hukiki dayana bi tarafa ana avrat küfür yemek var
![]()
mehmet' Alıntı:Afiyet olsun hayatımda 1 defa ban yedim oda wt facebook sayfsında hala banlıyım bende bıraktım takibi çünkü suçsuz yere ban yedim sebebini bilmiyorum kısaca bilirim ban yemek nasıl bir duygu![]()