sitemvar benim

mehmet's

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Lightning' Alıntı:
mehmet' Alıntı:
sakin sakin tmm geçti hemen sana bi ddos yazıyorum sabah akşam kullanıyorsun :D :D :D :D :D

atarsan at sonra senin başın belaya girer bikerem benim arkamda CcCismailCcC HACKER reyiz var :D
 siz benim ddos attığımı nerden bileceksiniz ıp değiştiririm farklı yollar denerim :D  :D     abi hangi programlar hek yapıyosunuz internetten indirecemde :D

KS

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
mehmet' Alıntı:
Lightning' Alıntı:
atarsan at sonra senin başın belaya girer bikerem benim arkamda CcCismailCcC HACKER reyiz var :D
 siz benim ddos attığımı nerden bileceksiniz ıp değiştiririm farklı yollar denerim :D  :D     abi hangi programlar hek yapıyosunuz internetten indirecemde :D

kendi ağzınla söyledin ss aldım birşey olursa bilişim suçlarına veririm

mehmet's

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Lightning' Alıntı:
mehmet' Alıntı:

hocam şaka bi yana ben ne anlarım ddos tan hocam bana oyunlarla teknolojiyle gelin ki ben senin daha siteni bile bilmiyorum ::D heyk meyk bize ters işler hocam hukiki dayana bi tarafa ana avrat küfür yemek var :D

KS

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
mehmet' Alıntı:
Lightning' Alıntı:

hocam şaka bi yana ben ne anlarım ddos tan hocam bana oyunlarla teknolojiyle gelin ki ben senin daha siteni bile bilmiyorum ::D heyk meyk bize ters işler hocam hukiki dayana bi tarafa ana avrat küfür yemek var :D

çok pis söverim az ban yemedim :D

mehmet's

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Afiyet olsun hayatımda 1 defa ban yedim oda wt facebook sayfsında hala banlıyım bende bıraktım takibi çünkü suçsuz yere ban yedim sebebini bilmiyorum kısaca bilirim ban yemek nasıl bir duygu :D

KS

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
mehmet' Alıntı:
Afiyet olsun hayatımda 1 defa ban yedim oda wt facebook sayfsında hala banlıyım bende bıraktım takibi çünkü suçsuz yere ban yedim sebebini bilmiyorum kısaca bilirim ban yemek nasıl bir duygu :D

ban

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri