sıvı soğutma aldım ama kasaya sığımadı

FatihKıyaksı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
İyi forumlar Arctic Liquid Freezer II 240mm sıvı soğutma game power kasam a sığmadı  üste takmak istedim remlere çarptı bende ön kısma montaj yaptım geçici süre üst kısma takma nedenim önden hava alması için ekran kartım yaz aylarında yanıyor kasa zaten dar bu yüzden yeni kasa arıyorum şuanda Dark Maxima v12 kasayı almayı düşünüyorum bu yeterli olurmu sıvı soğutmayı üst kısma takacağım, veya üst kısma rahat takabilcem f/p kasa varmı?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Kasa için bütçe belirtirseniz alternatif öneri yapabilirim ama bence o Dark kasa yerine XPG INVADER - 564 TL bu ürünü alın. Hem daha kaliteli bir ürün almış olursunuz hem de bu kasada anakart yanında 240mm sıvı soğutmalar için bir bölme var oraya montaj yapabilirsiniz.

KS

FatihKıyaksı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
ugur.gozaydin' Alıntı:
Kasa için bütçe belirtirseniz alternatif öneri yapabilirim ama bence o Dark kasa yerine XPG INVADER - 564 TL bu ürünü alın. Hem daha kaliteli bir ürün almış olursunuz hem de bu kasada anakart yanında 240mm sıvı soğutmalar için bir bölme var oraya montaj yapabilirsiniz.

bütcem fazla değil en fazla 700 tl ye çıkabilirim anca önerdiniz kasa bana göre alcak gamepower kasadan kurulma nedenim dikey ekran kartı kullanmak için üst taraftan da hava çıkmasını istiyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri