SIVI SOGUTMA ARIYORUM

Sait Kurt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İŞLEMCİ İ5 7600K BÜTCE 600 700 TL ARASI GÜZEL Bİ SIVI SOGUTMA ARIYORUM ÖNERİNİZ

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Nanokatalog satışları yurtdışın sağlar ve garantiyi kendisi üstlenir ürünün kendi garantisi olmaz vede satın aldığında teslimat uzun sürebilir 1 ay ürün bekleyen arkadaşım var. Bunları göze alırsan sipariş verebilirsin. Sıkıntı yok ürünü sonuçta teslim alırsın burada bir sorun yok sana bağlı bir seçim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
CoolerMaster MasterLiquid Lite 240 240 mm Intel-AMD - 522,17 TL - Ben olsam bu işte uzun zamandır var olan adını ve kalitesini duyurmuş kendini kanıtlamış firmaları tercih ederdim eğer biraz daha ucuz bir ürün alacaksan aynı pompa tasarımını baz alan RGB olmaya bu ürünü almanızı tavsiye ederim Aerocool markası sıvı soğutma konusunda yeni bir firma ve ben daha iyi firmalar varken bu markayı tercih etmemenizden yanayım. Bakacağınız markalar Corsair / Cooler Master / NZXT / Silver Stone / Deep Cool / Thermaltake / EVGA / Noctua / Cryorig / LEPA ve aklama gelmeyen birkaç marka daha. Bu markaların sıvı soğutma konusunda tecrübeleri ve kaliteleri pekişmiş ve kullanıcılar tarafından kanıt görmüştür. Bu son attığımı aldın daha iyi bir tercih olacaktır sizin açınızdan.

KS

Sait Kurt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
fanı degiştirmemin sebebi çok ses yapıyo almışkan iyi bişey alim diyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Önerdiğim 2 üründen birisini tercih edebilirsin. İkiside sessiz çalışan yüksek hava akışı sağlayan fanlardır. Cooler Master 'ın ML serisinden 2 soğutucudaki fanlar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri